TAPAHTUMATUOTTAJA

Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto näyttötutkintona

Näyttötutkintomuotoinen koulutus tarjoaa opiskelijalle yritystoimintaa tukevan, käytännönläheisen ja joustavan mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen.  Koulutuksessa on mahdollista kehittää omaa ja työpaikan tapahtumien tuotanto-osaamistaan, tehostaa yrityksen tapahtumien tuotannon tapoja sekä lisätä yritystapahtumia, kuten kokouksia, seminaareja, messuja ja yritysjuhlia. Koulutuksen lopuksi olet todellinen matkailualan ja tapahtumien tuottamisen moniosaaja!

Lue lisää: Mikä on näyttötutkinto >>

Kenelle
Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto, tapahtumatuottaja osaamisala, on tarkoitettu matkailualan erilaisten tapahtumien suunnittelun, tuotannon ja toteutuksen parissa työskenteleville henkilöille. Valmistava koulutus antaa valmiudet matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinnon suorittamiseen työn ohella henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti.

Sisältö
Valmistavassa koulutuksessa perehdytään tapahtumatuotannon prosessiin. Koulutus antaa tietoa tapahtuman suunnittelusta, elämyksellisyydestä, kannattavuudesta sekä vastuullisuudesta. Tutkinto suoritetaan suunnittelemalla, tuottamalla ja johtamalla tapahtuma omassa työssä.

Kesto
Koulutus kestää noin vuoden ja sisältää 14 lähiopetuspäivää.

Hinta
Koulutuksen hinta määräytyy opiskelumuodon mukaan. Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimusmuotoisesti,(edellyttää oppisopimustyöpaikkaa) jolloin opiskelija maksaa ainoastaan tutkintomaksun 58 €.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös ilman oppisopimusta, jolloin koulutuksen hinta on opiskelijalle 550€.

Ajankohta ja hakuaika
Tiedustele seuraavan koulutuksen alkamisajankohtaa. Voit hakea koulutukseen alla olevalla hakulomakkeella.

Koulutuspaikka
Perho PRO, Perhonkatu 10, 00100 Helsinki

Lisätiedot

Tom Källroos, koulutusasiantuntija
0400 184 165
tom.kallroos (at) perho.fi

Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto, tapahtumatuottaja

  • Nykyinen työpaikka

    (Huomioithan, että näyttötutkinnon suorittaminen oppisopimusmuotoisena edellyttää, että sinulla on hakemaasi tutkintoon sopiva työpaikka.)
  • Suoritetut tutkinnot