RUOKAMESTARI

Ruokamestarin erikoisammattitutkinto, liiketalouden ala

Perho Liiketalousopistossa sinulla on mahdollisuuden suorittaa Opetushallituksen hyväksymä ruokamestarin erikoisammattitutkinto.

Koulutuksessa painotetaan ruokamestarin asiantuntija- ja asiakaspalvelijaroolia sekä opiskellaan taloutta, asiakaspalvelua, myyntiä, markkinointia ja viestintää. Oppisopimuksena toteutettava näyttötutkintokoulutus muodostuu tietopuolisen koulutuksen lähiopetuspäivistä, soveltavista etätehtävistä ja työssä oppimisesta.

Lue lisää: Mikä on näyttötutkinto?

Ruokamestarin erikoisammattitutkinto suoritetaan osoittamalla tutkinnon perusteiden mukainen ammattitaito aidoissa työtilanteissa henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan.

Kenelle
Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka työskentelevät myyjinä, palvelutorivastaavina, tuoteryhmävastaavina tai muissa vastaavissa tehtävissä ruokatuotteiden parissa.

Sisältö
• Asiakkaan kohtaaminen ja henkilökohtainen myyntityö
• Taloudellinen ja kannattava toiminta
• Myyntityö ja suositusmyynti
• Vuorovaikutus- ja viestintätaidot
• Erikoisruokavaliot
• Raaka-aineet ja ruuanvalmistus

Ajankohta ja hakuaika
Tiedustele seuraavan koulutuksen alkamisajankohtaa. Voit hakea koulutukseen alla olevalla hakulomakkeella.

Hinta
Koulutuksen hinta määräytyy opiskelumuodon mukaan. Oppisopimusmuotoisena koulutuksen tutkintomaksu 58 €.

Koulutuspaikka
Perho PRO, Perhonkatu 10, 00100 Helsinki.

Lisätiedot

Raija Soive, koulutusasiantuntija
050 3308 390
raija.soive (at) perho.fi

Ruokamestarin erikoisammattitutkinto

  • Nykyinen työpaikka

    (Huomioithan, että näyttötutkinnon suorittaminen oppisopimusmuotoisena edellyttää, että sinulla on hakemaasi tutkintoon sopiva työpaikka.)
  • Suoritetut tutkinnot