OLUTKOULU PERHO PRO

Kaikki bissestä olueen

Perho PROn suunnittelema koulutuskokonaisuus täydentää oluesta kiinnostuneiden harrastajien sekä oluen parissa työskentelevien ammattilaisten osaamista. Tarjonnassamme on tällä hetkellä kolme eri tasoa.  PRO Beer Level 1 on suunnattu aloittelevalle olutharrastajalle,  PRO Beer Level 2 antaa hyvät perusvalmiudet oluen kanssa työskentelyyn ja oluiden järjestelmälliseen maistamiseen sekä syventäviin jatko-opintoihin, PRO Beer & Food-kurssilla opiskellaan ruuan ja oluen yhdistämistä. Touko-kesäkuussa järjestettävällä Learnig by Brewing-kurssilla jossa paneudutaan oluen panemiseen ja PRO Beer Level 3 kurssi, joka valmistaa Cicerone-sertifikaattiin, järjestetään ensimmäistä kertaa syksyllä 2018. Lisäksi järjestämme Off-flavor oluen virhemakukursseja, joilla opit oluen yleisimmät virhemaut ja niiden syyt.

Perho PRO Olutkoulun kouluttajana toimii arvostettu olutasiantuntija Sampo Järvi. Sampo on koulutukseltaan restonomi ja Suomen historian kandidaatti sekä Certified Cicerone®. Keväällä 2018 hän valmistuu Turun yliopistosta kasvatustieteen maisteriksi opettajan pätevyyksin. Järvi on työskennellyt lukuisissa merkittävissä suomalaisissa olutravintoloissa ja hänet on palkittu sekä oluen tarjoiluun että valmistukseen liittyvissä kilpailuissa.

Olutkoulu Perho PRO – step by step!

PRO Beer Level 1 >>
PRO Beer Level 2 >>
PRO Beer Level 3 (tämä Cicerone-sertifikaattiin valmistava koulutus tulossa syksyllä 2018!) >>
PRO Beer & Food >>
Learning by Brewing – PRO Brewing Workshop >>
Perho PRO Beer Off-Flavour Workshop A, B & C >>

Lisätiedot

Sirpa Vaahti, koulutuskoordinaattori
050 3100 787
sirpa.vaahti (at) perho.fi

Sampo Järvi, Certified Cicerone®, KK, restonomi
040 5488 205
sampo (at) olutakatemia.fi

Perhon olutkoulun esittely ja tarjoilu-maisting >>
Suomen Paras olut 2017 >>