PRO Beer & Food

Osaamistavoitteet
Opiskelija tuntee oluen ja ruuan yhdistämisen perusperiaatteet, opiskelija tietää klassisia esimerkkejä oluen ja ruuan yhdistämisestä, opiskelijalla on perusvalmiudet olutillallisen suunnitteluun.

Sisältö
– Olut aperitiivina ja alkuruokajuomana
– Olut erilaisten pääruokien kanssa
– Olut jälkiruokajuomana ja digestiivina
– Olut ruuanlaittossa

Aikataulu
16.4., 23.4. ja 7.5.2018 klo 16-20.

Kontaktiopetusta kaksitoista tuntia. Kolme maisteluillallista oluineen Ravintola Perhossa kontaktiopetuskertojen yhteydessä.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen kurssille tästä >>

Mikäli kurssin ja/tai kokeen maksaja on työnantajasi ja laskutusosoitteena on sähköinen laskutusosoite, muista laittaa rasti kohtaan ”Työnantajallani on sähköinen laskutus”!

Kurssimateriaali ja kirjallisuus
Kurssimateriaali on sähköisessä muodossa.

Oheislukemistoksi: Randy Mosher Tasting Beer (2009/2017), Garett Oliver Brewmaster’s Table (2003)

Hinta
Opiskelumaksu on 515 €/hlö + alv 24 % (kevään 2018 hinta).

Peruutusehdot

Mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos peruutuksen syynä on sairaus (lääkärintodistus esitettävä), on toimistokuluveloitus 50 € sis.alv 23 %. Jos osallistuja jää saapumatta eikä ole perunut osallistumistaan veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin ja kurssin perumiseen mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi.

Lisätiedot

Sirpa Vaahti, koulutuskoordinaattori
050 3100 787
sirpa.vaahti (at) perho.fi

Sampo Järvi, Certified Cicerone®, KK, restonomi
040 5488 205
sampo (at) olutakatemia.fi