PERHO PRO BEER Basics

Olutkoulu

Kenelle

Olutkoulu on tarkoitettu henkilöille, joilla on vähän tai ei lainkaan tietoa oluista. Koulutus antaa hyvät perusvalmiudet oluen kanssa työskentelyyn, oluiden järjestelmälliseen maistamiseen sekä syventäviin jatko-opintoihin. Kurssi sopii erinomaisesti myös olutharrastajille ja oluesta kirjoittaville.

Sisältö

Opiskelumuotona on luennot, joihin sisältyvät maistamisharjoitukset. Opetus tapahtuu iltaisin. Luentoja on neljänä iltana yhteensä 16 tuntia. Lisäksi kurssiin sisältyy maisteluillallinen.

  • Olutkulttuurin historia ja nykytila
  • Oluen valmistus ja raaka-aineet
  • Keskeisimmät oluttyylit
  • Oluen oikeaoppinen tarjoilu ja suositteleva olutmyynti
  • Oluen aistinvarainen arviointi

Kurssimateriaali ja -tehtävät ovat sähköisessä muodossa Perho PROn Moodle-oppimisalustalla. Luennot ja materiaalit ovat suomeksi.

Kouluttaja

Sampo Järvi, KK, restonomi

Ajankohta

Seuraava koulutus syksyllä 2017.

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin ja kurssin perumiseen, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi.

Ilmoittautuminen
Sähköinen ilmoittautuminen alkaa toukokuussa 2017

Kurssin hinta ja peruutusehdot

Kurssin hinta on 545 € + alv 24 % (syksyn 2017 hinta). Hintaan sisältyy luennot, kurssimateriaalipaketti ja maisteltavat oluet sekä koulutukseen liittyvä oppimistehtävät sekä maisteluillallinen.

Mikäli työnantajasi maksaa kurssin ja laskutusosoitteena on sähköinen laskutusosoite, laita rasti kohtaan Työnantajallani on sähköinen laskutus.

Mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos peruutuksen syynä on sairaus (lääkärintodistus esitettävä), on toimistokuluveloitus 50 € sis. alv 24 %. Jos osallistuja jää saapumatta eikä ole perunut osallistumistaan, veloitamme koko kurssimaksun.

Lisätiedot

Sirpa Vaahti, koulutuskoordinaattori
050 3100 787
sirpa.vaahti (at) perho.fi

Sampo Järvi, KK, restonomi
040 5488 205
sampo (at) olutakatemia.fi