Learning by Brewing – PRO Brewing Workshop

Kenelle
Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat perehtyä olueen käytännön tekemisen kautta. Perustason oluttietous on suotavaa, mutta ei välttämätöntä. Kurssi soveltuu sekä ammattilaisille että harrastajille.

Osaamistavoitteet
Opiskelija tietää oluen reseptin laadinnan perusperiaatteet, opiskelija tietää eri raaka-aineiden keskeiset erot, opiskelija osaa tuotteistaa oluen ja osaa pohtia oluen kaupallisen valmistamisen haasteita.

Kurssin sisältö
– Kurssioluiden reseptien suunnittelu (kurssilaiset valmistavat yhteensä kolme olutta)
– Raaka-aineiden arviointi ja vertailu
– Käytännön panimotyöskentelyn harjoittelu
– Oluen tuotteistaminen
– Valmiin tuotteen myynti

Kurssimateriaali ja kirjallisuus
Kurssimateriaali on sähköisessä muodossa. Valmistettavien oluiden raaka-aineet kuuluvat kurssihintaan.

Kouluttaja
Kouluttajana toimii arvostettu olutasiantuntija Sampo Järvi, Certified Cicerone®. Sampo on koulutukseltaan restonomi ja Suomen historian kandidaatti. Keväällä 2018 hän valmistuu Turun yliopistosta kasvatustieteen maisteriksi opettajan pätevyyksin. Järvi on työskennellyt lukuisissa merkittävissä suomalaisissa olutravintoloissa ja hänet on palkittu sekä oluen tarjoiluun että valmistukseen liittyvissä kilpailuissa.

Aikataulu
8.5., 15.5., ja 22.5.2018 klo 16-20 teoriatunnit. Panimopäivät 28.5.-4.6.2018 klo 8-18 (ei perjantai-sunnuntai).

Kontaktiopetusta kaksitoista tuntia. Lisäksi käytännön panimotyöskentelyä noin 20 tuntia ja myyntiin liittyvää työskentelyä noin 8 tuntia.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu Learning by Brewing-kurssille tästä >>

Hinta
Kurssin hinta on 825 €/hlö + alv. 24 %.

Peruutusehdot
Mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % kurssin/kokeen hinnasta. Jos peruutuksen syynä on sairaus (lääkärintodistus esitettävä), on toimistokuluveloitus 50 eur sis. alv 24 %. Jos osallistuja jää saapumatta eikä ole perunut osallistumistaan, veloitamme koko kurssi-/koemaksun.

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin ja kurssin perumiseen mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi.

Lisätiedot

Sirpa Vaahti, koulutuskoordinaattori
050 3100 787
sirpa.vaahti (at) perho.fi

Sampo Järvi, Certified Cicerone®, KK, restonomi
040 5488 205
sampo (at) olutakatemia.fi