MAJOITUS- JA RAVITSEMISALAN ESIMIEHEN ERIKOISAMMATTITUTKINTO

Aikuiskoulutus

Keittiön tai salin esimiestehtäviin painottuva valmistava koulutus

Toimit sitten esimiehenä ravintolan keittiössä tai salissa, tai muissa alan esimiestehtävissä, Perho PROn Majoitus- ja ravitsemisalan erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus antaa sinulle tarvitsemasi työkalut työssäsi onnistumiseen.

Kenelle
Voit painottaa opintosi oman työsi vaatimuksia vastaavaksi, sillä rakennamme jokaiselle tutkinnon suorittajalle oman henkilökohtaisen oppimispolun. Koulutus sopii erityisesti hotelli- ja ravintola-alalla työskenteleville sali- tai keittiötyöntekijöille, joilla on alan peruskoulutuksen jälkeen vähintään kolmen vuoden työkokemus ja alaisia johdettavanaan.

Jos painotuksesi on keittiön esimiestehtävissä, hakeudu toukokuussa 2017 alkavaan koulutukseemme, joka huipentuu vapaaehtoiseen ja omakustanteiseen opintomatkaan San Sebastianiin. Jos taas haluat oppia lisää salihenkilökunnan johtamisesta, suosittelemme sinulle syksyllä 2017 alkavaa valmistavaa koulutusta.

Koulutuksen aikana opit ihmisten johtamista, kehität omaa kustannustietoisuuttasi ja ymmärrät asiakkuuksien merkityksen bisneksen pyörittämisessä.  Kouluttajina toimivat ravintola-alan asiantuntijat.

Kokemuksia koulutuksesta

”Näin opiskelujen lopussa huomaan, kuinka paljon hyötyä majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinnosta on ja tulee olemaan minulle. Voin sanoa, että koulun aikana olen kasvanut ja kehittynyt esimiehenä erittäin paljon. Nimenomaan sellaisilla osa-alueilla, joihin en olisi kiinnittänyt huomiota ilman koulutusta. Esimiehen erikoisammatti tutkinnon suoritus on minulle hyvä meriitti ja antaa paremmat eväät toimia esimiehenä jatkossakin.” Heikki Liekola, keittiöpäällikkö, Ravintola Olo

Sisältöjä
• Vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot
• Taloudellinen ja kannattava toiminta osana esimiestyötä, kustannuslaskenta
• Työlainsäädäntö
• Esimiestyö, henkilöstön ja osaamisen johtaminen
• Rekrytointi, perehdyttäminen ja töiden organisointi
• Asiakkaan kohtaaminen ja henkilökohtainen myyntityö
• Myynnin johtaminen ja suositusmyynti
• Kirjallinen ja suullinen viestintä
• Kehittämisprojektin toteuttaminen

Oppisopimuskoulutus sisältää teoriaopetusta ja oppimistehtäviä sekä työssäoppimista omalla työpaikalla. Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto suoritetaan koulutuksen loppuvaiheessa omaan työhön liittyvissä tutkintotilaisuuksissa. Jos sinulle on karttunut tarvittava määrä osaamista jo aikaisemmin, työssä tai vaikka harrastuksissa, voit suorittaa tutkinnon pelkillä tutkintotilaisuuksilla  ilman valmistavaa koulutusta.

Valmistava koulutus ja tutkinnon suorittaminen kestävät n. 14-18 kk, henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaan.

Hakeminen
• Keittiötyön johtamiseen painottuva valmistava koulutus alkaa toukokuussa 2017. Haku koulutukseen on käynnissä, hae viimeistään 31.3.2017.
• Salihenkilökunnan johtamiseen painottuva koulutus alkaa syksyllä 2017. Hakuaika alkaa keväällä 2017, seuraa sivujamme!

Hinta
Oppisopimusmuotoisena järjestettävä koulutus maksaa sinulle 58 € ja mahdollisen vapaavalintaisen opintomatkan.

Koulutuspaikka
Perho PRO, Perhonkatu 10, 00100 Helsinki.

Lisätiedot

Juha Turtiainen, kehittämispäällikkö
050 3100 716
juha.turtiainen (at) perho.fi

Raija Soive, koulutusasiantuntija
050 3308 390
raija.soive (at) perho.fi

Majoitus- ja ravitsemisalan erikoisammattitutkinto

  • Nykyinen työpaikka

    (Huomioithan, että näyttötutkinnon suorittaminen oppisopimusmuotoisena edellyttää, että sinulla on hakemaasi tutkintoon sopiva työpaikka.)
  • Suoritetut tutkinnot