DESIGN YOUR FUTURE

Työllistymistä edistävä valmennus irtisanotuille

Taustaa: Vähintään 30 työntekijää työllistävällä työnantajalla on velvollisuus tarjota vähintään viisi vuotta palveluksessa olleelle tuotannollisesta tai taloudellisesta syystä irtisanotulle työntekijälleen mahdollisuutta osallistua työnantajan kustantamaan työllistymistä edistävään valmennukseen tai koulutukseen.  Kysymyksessä voi olla esimerkiksi työnhakuvalmennus tai työntekijän ammattitaidon päivittäminen. Työsopimuslain muutos tuli voimaan tammikuun 2017 alussa.

Perho PRO tarjoaa valmennusta erityisesti ravintola-, matkailu- tai liiketalouden aloilta irtisanotuille työntekijöille.

Nelipäiväisen Design your future -perusvalmennuksen teemoja ovat

  • Unelmani, vahvuuteni ja motivaatiotekijäni
  • Oman osaamisen brändäys
  • Piilotyöpaikat ja verkostoituminen
  • Vaihtoehtona yrittäjyys

Valmennus on monimuotoista ja siinä hyödynnetään asiantuntijaluentoja, ryhmätöitä, harjoituksia ja sparrausta sekä verkkokampuksen palveluita. Valmennus voidaan toteuttaa ryhmä- tai henkilökohtaisena.

Kokonaisuutta voidaan tarpeen mukaan täydentää henkilökohtaisella sparrauksella ja eri teemaisilla ryhmävalmennuksilla ynnä syventää mm. sosiaalisen median, yrittäjyyden tai substanssiosaamisen lisävalmennuksella.

Valmennuksen asiantuntijat tulevat Perho Liiketalousopistosta ja asiantuntijaverkostostamme, jonka avulla pystymme palvelemaan hyvin erilaisia asiakkaita myös pk-seudun ulkopuolella.

Lisätiedot

Tiina Lähteenoja-Niemelä, johtaja/Perho PRO
050 330 8385
tiina.lahteenoja-niemela (at) perho.fi

Vitriini: MaRa tarjoaa koulutusta irtisanotuille yhteistyössä Perho Liiketalousopiston kanssa >>

Pyydä tarjous!

Tarjouspyyntö - Design Your Future

  • Suoritetut tutkinnot