CHINESE TOURIST WELCOME

-sertifikaatti

Chinese Tourist Welcome – koulutus ja sertifiointi on tarkoitettu matkailualueille ja -yrityksille, jotka haluavat kehittää osaamistaan erityisesti kiinalaisille matkailijoille suunnattujen palvelujen osalta. Koulutus soveltuu sekä Kiinan markkinoilla toimiville matkailualan ammattilaisille että Kiinasta lähtöalueena kiinnostuneille.

Hyödyt

Kiinalaismatkailijoille suunnatun palvelutuotannon kehittämisen lisäksi matkailualue tai -yritys voi hyödyntää sertifioitua osaamistaan esim. markkinoinnissa. Valmennuksen käyneet saavat tietonsa kiinalaisille matkanjärjestäjille suunnattuun portaaliin, sekä mahdollisuuden osallistua Kiinan toiseksi suurimpaan alan messutapahtumaan, China Outbound Travel & Tourism Market (COTTM) >>. Lisäksi osallistujat saavat rajallisen käyttöoikeuden kiinalaisten ulkomaanmatkailuun erikoistuneeseen tutkimustietoon.

Koulutus ja sertifiointi

Koulutuskokonaisuus rakentuu teoriaopetuksesta ja oppimistehtävistä sisältäen kaksi lähipäivää. Osa materiaalista on sähköisenä Perho PROn Moodle-järjestelmässä. Opetus tapahtuu suomeksi ja englanniksi.

Sertifiointi on mahdollista saada henkilö-, yritys- tai matkailukeskustasolle.

Sertifikaattiin valmistava koulutus sisältää seitsemän (7) eri moduulia, jotka käsittelevät kiinalaisten matkailumotiiveja, Suomen vetovoimatekijöitä, markkinointi- ja myyntikonsultointia, asiakaspalvelua sekä kulttuurien välistä viestintää:

• Taustatietoa kiinalaisista matkailijoista
• Käytännön läheistä tietoa kiinalaisesta kulttuurista
• Kiinalaisen matkailijan kiinnostuksen kohteet ja käyttäytyminen
• Tuotteiden sopeuttaminen kiinalaiseen makuun ja niiden markkinointi
• Kiinan kieli ja tavat
• Palvelu ja tunnelman luominen
• Suomalaisten tuotteiden ja markkinoinnin kehittäminen Kiinan markkinoille

Kouluttajat
Kouluttajina ohjelmassa toimivat Kiinan matkailu- ja kulttuurialan asiantuntijat Bo Dong, Kiinan kulttuurin ja viestinnän asiantuntija ja Kari Halonen, kiinalaisten matkailun ja matkailuelinkeinon asiantuntija

Ajankohta
Kevään 2017  koulutukset ilmoitetaan myöhemmin.

Kesto
Koulutus kestää 2 päivää.

Hinta
Koulutuksen hinta on Perho PROn tiloissa Helsingissä toteutettuna 450 €/hlö + alv 24 %. Muualla kuin Helsingissä toteutettuna hinta on 590 €/hlö + alv 24 %. Hinta sisältää koulutuksen materiaaleineen sekä sertifiointimaksun.

Koulutuspaikka
Koulutus järjestetään Perho PROn tiloissa, Perhonkatu 10, 00100 Helsinki.

Yrityskohtainen räätälöinti

Tarjoamme myös mahdollisuuden erilaisiin yrityskohtaisesti räätälöityihin vaihtoehtoihin.

Esimerkiksi yhden päivän räätälöity koulutus asiakkaan tiloissa, sisältö suunnitellaan yhdessä kouluttajien ja asiakkaan kanssa tarpeen mukaan asiakkaan lähtökohdista ja -tasosta riippuen.

Myös nopea ja ketterä yrityskohtainen koulutus, joka toteutetaan esim. 3 x 2 tunnin jaksoissa, on mahdollinen. Tässä vaihtoehdossa työpaikalla on helpompi järjestää työt niin, että jokainen voi osallistua koulutuksen.

Lisätiedot

Tom Källroos, koulutusasiantuntija
0400 184 165
tom.kallroos (at) perho.fi

Pidätämme oikeuden koulutuksen perumiseen mikäli ryhmät eivät täyty.

Chinese Tourist Welcome -sertifikaatti

Hakulomake

  • Nykyinen työpaikka

    (Huomioithan, että näyttötutkinnon suorittaminen oppisopimusmuotoisena edellyttää, että sinulla on hakemaasi tutkintoon sopiva työpaikka.)
  • Suoritetut tutkinnot