CHINESE TOURIST WELCOME

-koulutus ja -sertifikaatti

Chinese Tourist Welcome -koulutus ja -sertifiointi on tarkoitettu matkailualueille ja -yrityksille, jotka haluavat kehittää osaamistaan erityisesti kiinalaisille matkailijoille suunnattujen palvelujen osalta. Koulutus soveltuu sekä Kiinan markkinoilla toimiville matkailualan ammattilaisille että Kiinasta lähtöalueena kiinnostuneille.

Hyödyt

Kiinalaismatkailijoille suunnatun palvelutuotannon kehittämisen lisäksi matkailualue tai -yritys voi hyödyntää sertifioitua osaamistaan esim. markkinoinnissa. Valmennuksen käyneet saavat tietonsa kiinalaisille matkanjärjestäjille suunnattuun portaaliin, sekä mahdollisuuden osallistua Kiinan toiseksi suurimpaan alan messutapahtumaan, China Outbound Travel & Tourism Market (COTTM) >>) . Lisäksi osallistujat saavat rajallisen käyttöoikeuden kiinalaisten ulkomaanmatkailuun erikoistuneeseen tutkimustietoon.

Koulutus ja sertifiointi

Kaksipäiväinen koulutuskokonaisuus rakentuu teoriaopetuksesta ja oppimistehtävistä sisältäen kaksi lähipäivää. Osa materiaalista on sähköisenä Perho PROn Moodle-järjestelmässä. Opetus tapahtuu suomeksi ja englanniksi.

Sertifikaattiin valmistava koulutus sisältää seitsemän (7) eri moduulia, jotka käsittelevät kiinalaisten matkailumotiiveja, Suomen vetovoimatekijöitä, markkinointi- ja myyntikonsultointia, asiakaspalvelua sekä kulttuurien välistä viestintää:

• taustatietoa kiinalaisista matkailijoista
• käytännön läheistä tietoa kiinalaisesta kulttuurista
• kiinalaisen matkailijan kiinnostuksen kohteet ja käyttäytyminen
• tuotteiden sopeuttaminen kiinalaiseen makuun ja niiden markkinointi
• kiinan kieli ja tavat
• palvelu ja tunnelman luominen
• suomalaisten tuotteiden ja markkinoinnin kehittäminen Kiinan markkinoille

Sertifikaatin voi hankkia joko henkilö-, yritys- tai matkailualuekohtaisena.

Kouluttajat

Kouluttajana toimii Kari Halonen, kiinalaisten matkailun ja matkailuelinkeinon asiantuntija.

Koulutuksen ajankohta

Seuraava koulutus on 31.10.-1.11.2017. Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta.

Hinta

Perho PROn tiloissa (Perhonkatu 10, 00100 Helsinki) toteutettuna 450 eur/hlö + alv 24 %. Muualla kuin Helsingissä toteutettuna 590 eur/hlö + alv 24 %.

Hinta sisältää koulutuksen materiaaleineen sekä sertifiointimaksun.

Chinese Tourist Welcome -sertifikaattiYrityskohtainen räätälöinti

Tarjoamme myös mahdollisuuden erilaisiin yrityskohtaisesti räätälöityihin vaihtoehtoihin.

Esimerkiksi yhden päivän räätälöity koulutus asiakkaan tiloissa, sisältö suunnitellaan yhdessä kouluttajien ja asiakkaan kanssa tarpeen mukaan asiakkaan lähtökohdista ja -tasosta riippuen.

Myös nopea ja ketterä yrityskohtainen koulutus, joka toteutetaan esim. 3 x 2 tunnin jaksoissa, on mahdollinen. Tässä vaihtoehdossa työpaikalla on helpompi järjestää työt niin, että jokainen voi osallistua koulutuksen.

Lisätiedot – Chinese Tourist Welcome

Tom Källroos, koulutusasiantuntija
0400 184 165
tom.kallroos (at) perho.fi

Pidätämme oikeuden koulutuksen perumiseen mikäli ryhmät eivät täyty.

Chinese Tourist Welcome -sertifikaatti