KOKIN INTENSIIVIKOULUTUS MAAHANMUUTTAJILLE

Kenelle
Koulutus on suunnattu turvapaikan saaneille maahanmuuttajille, jotka haluavat kouluttautua ja työllistyä Suomessa ravintola-alalla ja joilla on perusosaaminen suomenkielestä (A2.2), mielellään myös perusteet englanninkielestä. Opetuskieli on suomi.

Tavoite
Perustaidot keittiöosaamisesta ja valmiudet jatkaa opiskelua hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkintoon (kokki).

Toteutus
Lähijakso koulussa (7 h/pv yht. 28 pv) Perho Liiketalousopistossa, Perhonkatu 11, Helsinki. Koulutus sisältää käytännön taitojen opettelua opetuskeittiössä, tehtäviä, tutustumiskäyntejä ja itsenäistä työskentelyä.

Lähijakson jälkeen työharjoittelu ravintolakeittiössä (7 h/pv, 5 pv/vko). Harjoittelun pituus sovitaan harjoittelupaikan ja opiskelijan kanssa yksilöllisten tarpeiden ja taitojen mukaan. Työharjoittelun aikana on myös mahdollista suorittaa tutkinnon osa, mikäli opiskelijalla on riittävä osaaminen sen suorittamiseksi.

Sisältö
Tutustuminen työhön ja ravintolaan työpaikkana sekä suomalaiseen työkulttuuriin ja toimintatapoihin, keittiö- ja salityön perusteet, lounasruokien valmistus, a la carte -ruoanvalmistus, erityisruokavaliot ja leipominen.

Hakuaika
Hae 7.8.2017 mennessä. Hakijat haastatellaan hakuajan päätyttyä.

Hakeminen
Täytä hakulomake sivun alalaidassa.

Sinulla voi olla mahdollisuus saada työttömyysetuutta tai kotoutumistukea opiskelujen ajalta jos olet ilmoittautunut TE-toimistoon työnhakijaksi ja työnhakusi on voimassa. Ole yhteydessä TE-toimistoon ennen opintojen aloittamista. Tutustu tukiehtoihin tarkemmin >> Tarvittaessa oppilaitoksen koulutusasiantuntija neuvoo sinua.

Yhteistyössä
Koulutus on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa Turvapaikasta työpaikkaan -hanketta.

Lisätietoja

Sini Nuorgam, koulutusasiantuntija, Perho Liiketalousopisto
050 544 8107
sini.nuorgam (at) perho.fi

Hakulomake: Maahanmuuttajat, kokin intensiivikoulutus

  • Hakijan tiedot

  • Aiemmin suoritetut opinnot ja tutkinnot

  • Hakutiedot

  • Kiitos hakemuksestasi! Saat meiltä sähköpostitse lausunnon TE-toimistoa varten.