Luvassa herkullista jännitystä

Bocuse d’Or 2017 -kokkien maailmanmestaruuskilpailuissa Ranskassa Suomea edustaa Eero Vottonen assistenttinaan Miikka Manninen.

Tervetuloa seuraamaan kisaa aitiopaikalla!

Bocuse d’Or -kisastudio Ravintola Perhossa

ti 24.1. klo 11–15 (finaali)
ke 25.1. klo 18–21.30 (finaali ja palkintojen jako)

Kisan ajan talon viinit sekä oman keittiön sormin syötävää kasvisfingerfoodia kisahintaan! Ravintola Perho >>

Eero Vottonen valittiin Bocuse d’Oriin eli kokkien maailmanmestaruuskilpailuihin edustamaan Suomea kaudella 2015-2017. Paikasta käytiin aikoinaan tiukka kisa Kevätmessuilla. Huippukokkien piti valmistaa viidessä tunnissa ja 35 minuutissa 12 kala- ja 12 liha-annosta ennalta määrätyistä raaka-aineista. Vottonen erottui viimeistellyllä kilpailusuorituksella ja vahvemmalla tekniikalla.

Vottonen on edennyt finaaliin toukokuun 2016 Euroopan osakilpailun kautta. Finaaliin Lyonissa pääsi 12 kilpailijaa. Perho Liiketalousopisto on tarjonnut Vottoselle ja Manniselle kisoihin valmistautumista varten keittiötilat ja opiskelija-avustajat parin vuoden ajan.