RUOKAILU KAMPUKSILLA

Ruoka on tunnetusti hyvä apu arjessa jaksamisessa!

Ruokailu kampuksilla kuin kotonakin käy yhtä tai useampaa aterinta käyttäen, vaikka syödään sitä joskus sorminkin – mutta vain, jos etiketti sen sallii. Aterimista haarukan toi Suomeen tiettävästi puolalainen Katarina Jagellonica 1562, kun hän avioitui Turun linnassa hovia pitäneen Juhana Herttuan kanssa.

Ruokailu Malmin kampuksella

 Fazer Amica on avoinna ma–to 7.30–19.05 ja pe 7.30–14

Malmin kampuksen opiskelijoiden sekä henkilökunnan yhteisessä ravintola ja kahvio Malmicassa päiväopiskelija saa yhden maksuttoman aterian päivässä Kela- tai ajokorttia näyttämällä. Lounastauko on reilun tunnin mittainen.

Iltaisin lähiopetusta saavilla aikuisopiskelijoilla on mahdollisuus ruokailu- ja kahvilapalvelujen käyttöön ennen iltatuntien alkua ja välitunnilla omakustanteisesti.

Ruokailuajat Malmin kampuksella
Ma–pe 10.30–13.30
Ma–to myös klo 14.30–17.30

Viikoittain vaihtuva Fazer Amican lounaslista >>

Lisätiedot
Tuija Mantere, ravintolapäällikkö
040 620 2216
malmica (at) amica.fi

Ruokailu Töölön kampuksella

Herkku on avoinna ma–pe klo 7.30–13.15

Töölön kampuksen opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteinen ruokala Herkku tarjoaa opiskelijoille opiskelupäivinä maksuttoman aamupuuron klo 7.30–10 ja yhden aterian. Opetuskeittiöissä ruoanvalmistuksen opetuksessa olevat ruokailevat keittiötunneilla.

Opiskelijat ruokailevat Herkussa ryhmittäin ruokailuvuoroillaan, jotka ilmoitetaan ruokalan ilmoitustaululla.

Opetusravintola Perhossa työvuorossa olevat opiskelijat ruokailevat työvuoron aikana opettajan ilmoittamana ajankohtana.

Terveydellisistä tai katsomuksellisista syistä johtuvista erikoisruokavalioista on keskusteltava ensin terveydenhoitajan kanssa ensimmäisellä kouluviikolla.

Lisätiedot
Tuula Loponen, emäntä
050 5646 751
tuula.loponen (at) perho.fi

Opiskelijanamme saat Ravintola Perhossa à la carte -annoksista -20 %

Aukioloajat, pöytävaraukset, lounas- ja à la carte -listat, noutomyynti ja tapahtumat: Ravintola Perho >>