YHDISTELMÄTUTKINTO, RUOKAPALVELU

Kokki ja lukio

Ruokapalvelun osaamisalan yhdistelmätutkinto-opinnoista valmistuu kokiksi, suoritat aikuislukion oppimäärän ja saat ylioppilaslakin. Lukio-opinnot järjestetään Eiran aikuislukion opetussuunnitelman mukaisesti. Opinnot on rytmitetty siten, että lukiopäiviä on kaksi ja ammatillisia opintoja Töölön kampuksella kolmena päivänä viikossa. Ammatillisten yhteisten aineiden opinnot korvataan lukion vastaavilla aineilla.

Kokin ammatti on asiakaspalvelua, tiimityötä ja osittain tarjoilua. Työnkuvaan kuuluu myös elintarvikkeiden ja raaka-aineiden tuntemus hankinnasta varastointiin. Opetuskeittiössä valmistetaan hyvää ja ravitsemussuositusten mukaista ruokaa ajanmukaisilla työvälineillä ja keittiölaitteilla.

Tutkinto: Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto
Osaamisala: Ruokapalvelu
Tutkintonimike: Kokki
Pohjakoulutus: Peruskoulu

Koulutuksen laajuus: 180 osaamispistettä
Suunniteltu kesto: 4 vuotta
Opetusaika: Päiväopetus
Opiskelumuoto: Ohjattu opiskelu
Työssäoppiminen: 30–50 osp; 18 v täyttänyt voi hakea työssäoppimisjaksolle ulkomaille
Opetuskieli: Suomi

Yhteishaku: Opintopolku.fi >>

Seuraava koulutus alkaa: 14.8.2017

Ammatissa

Valmistumisen jälkeen työpaikkoja ovat erilaiset ravintolat, kahvilat, henkilöstöravintolat, catering-alan yritykset ja juhla- ja pitopalveluyritykset tai matkustajalaivat.

Jos et täytä yhteishaun hakukriteerejä, ota yhteyttä hakutoimistoon ja kysy muista hakumahdollisuuksista!

Lisätietoja

Hakutoimisto
(09) 350 9210
hakutoimisto (at) perho.fi

Päivi Kaksonen, opinto-ohjaaja
040 4805 511
paivi.kaksonen (at) perho.fi

Mervi Vilén-Peltoniemi, opinto-ohjaaja
040 738 9375
mervi.vilen-peltoniemi (at) perho.fi

opo (at) perho.fi