YHDISTELMÄTUTKINTO, RUOKAPALVELU

Kokki, hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto* + ylioppilastutkinto

Ruokapalvelun osaamisalan yhdistelmätutkinto-opinnoista valmistuu kokiksi. Samanaikaisesti ammatillisen perustutkinnon ohella suoritat lukio-opintoja ja ylioppilastutkinnon. Lukio-opinnot järjestetään Eiran aikuislukion opetussuunnitelman mukaisesti. Opinnot on rytmitetty siten, että lukiopäiviä on kaksi ja ammatillisia opintoja Töölön kampuksella kolmena päivänä viikossa. Ammatillisten yhteisten aineiden opinnot korvataan lukion vastaavilla aineilla.

Kokin ammatti on asiakaspalvelua, tiimityötä ja osittain tarjoilua. Työnkuvaan kuuluu myös elintarvikkeiden ja raaka-aineiden tuntemus hankinnasta varastointiin. Opetuskeittiössä valmistetaan hyvää ja ravitsemussuositusten mukaista ruokaa ajanmukaisilla työvälineillä ja keittiölaitteilla.

*Tutkinto: hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto muuttuu ravintola- ja cateringalan perustutkinnoksi 1.8.2018
Osaamisala: Ruokapalvelu
Tutkintonimike: Kokki
Pohjakoulutus: Peruskoulu

Koulutuksen laajuus: 180 osaamispistettä
Suunniteltu kesto: 3 vuotta
Opetusaika: Päiväopetus
Opiskelumuoto: Ohjattu opiskelu
Työssäoppiminen: 30–50 osp; 18 v täyttänyt voi hakea työssäoppimisjaksolle ulkomaille
Opetuskieli: Suomi
Kampus: Päätoiminen kampus on Töölö

Yhteishaku: Opintopolku.fi >>

Seuraava koulutus alkaa: elokuu 2018

Ammatissa

Valmistumisen jälkeen työpaikkoja ovat erilaiset ravintolat, kahvilat, henkilöstöravintolat, catering-alan yritykset ja juhla- ja pitopalveluyritykset tai matkustajalaivat.

Jos et täytä yhteishaun hakukriteerejä, ota yhteyttä hakutoimistoon ja kysy muista hakumahdollisuuksista!

Lisätietoja

Hakutoimisto
(09) 350 9210
hakutoimisto (at) perho.fi

Töölön kampus
Päivi Kaksonen, opinto-ohjaaja
040 4805 511
paivi.kaksonen (at) perho.fi

Mervi Vilén-Peltoniemi, koulutuspäällikkö
040 738 9375
mervi.vilen-peltoniemi (at) perho.fi

opo (at) perho.fi