RUOKAPALVELU (yo)

Kokki, hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Hae jatkuvassa haussa

• jatkuva haku on tarkoitettu lukion/ammatillisen tutkinnon/korkeakoulututkinnon suorittaneille ja/tai työkokemusta jo hankkineille. Opinnot voi suorittaa päivä- tai monimuotoisina.

Ruokapalvelun osaamisalan opinnoissa valmistuu kokiksi. Ammatti on asiakaspalvelua, tiimityötä ja osittain tarjoilua. Kokki tuntee elintarvikkeet ja raaka-aineet hankinnasta varastointiin. Opetuskeittiössä valmistetaan hyvää ja ravitsemussuositusten mukaista ruokaa ajanmukaisilla työvälineillä ja keittiölaitteilla. Opetus tapahtuu pääosin Töölön kampuksella.

Tutkinto: Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto
Osaamisala: Ruokapalvelu
Tutkintonimike: Kokki
Koulutuksen laajuus: 180 osaamispistettä
Suunniteltu kesto: 0–2 vuotta aiemmin hankitusta osaamisesta riippuen
Opintojen muoto: Päivä- tai monimuoto
Opetuskieli: Suomi

Erillishaku ja jatkuva haku

• erillishaku lukion päättötodistuksella hakeville>> opintopolku.fi
• jatkuva haku tutkinnon suorittaneille ja/tai työkokemusta jo hankkineille alla olevalla lomakkeella

Seuraava koulutus alkaa: tammikuu 2018

Ammatissa

Valmistumisen jälkeen työpaikkoja ovat erilaiset ravintolat, kahvilat, henkilöstöravintolat, catering-alan yritykset ja juhla- ja pitopalveluyritykset tai matkustajalaivat.

Lisätiedot

Hakutoimisto
(09) 350 9210
hakutoimisto (at) perho.fi

Töölön kampus
Päivi Kaksonen, opinto-ohjaaja
040 4805 511
paivi.kaksonen (at) perho.fi

Mervi Vilén-Peltoniemi, koulutuspäällikkö
040 738 9375
mervi.vilen-peltoniemi (at) perho.fi

opo (at) perho.fi

HAKULOMAKE – jatkuva haku: perustutkinnot

Jatkuva haku perustutkinto-opintoihin (ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneet ja/tai työkokemusta jo hankkineet)
  • Aiempi koulutus ja suoritetut tutkinnot