RUOKAPALVELU

Kokki, (lukio/yo)

Ruokapalvelun osaamisalan opinnoissa valmistuu kokiksi. Ammatti on asiakaspalvelua, tiimityötä ja osittain tarjoilua. Kokki tuntee elintarvikkeet ja raaka-aineet hankinnasta varastointiin. Opetuskeittiössä valmistetaan hyvää ja ravitsemussuositusten mukaista ruokaa ajanmukaisilla työvälineillä ja keittiölaitteilla. Opetus tapahtuu pääosin Töölön kampuksella.

Tutkinto: Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto
Osaamisala: Ruokapalvelu
Tutkintonimike: Kokki
Pohjakoulutus: Lukio

Koulutuksen laajuus: 180 osaamispistettä
Suunniteltu kesto: 2 vuotta
Opetusaika: Päiväopetus
Opiskelumuoto: Ohjattu opiskelu
Työssäoppiminen: 30–50 osp; 18 v täyttänyt voi hakea työssäoppimisjaksolle ulkomaille
Opetuskieli: Suomi

Yhteishaku: Opintopolku.fi >>

Seuraava koulutus alkaa: 14.8.2017

Jatkuva haku (suora haku)

Mikäli olet jo suorittanut ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon, hae päiväopintoihin jatkuvassa haussa >>

Ammatissa

Valmistumisen jälkeen työpaikkoja ovat erilaiset ravintolat, kahvilat, henkilöstöravintolat, catering-alan yritykset ja juhla- ja pitopalveluyritykset tai matkustajalaivat.

Jos et täytä yhteishaun hakukriteerejä, ota yhteyttä hakutoimistoon ja kysy muista hakumahdollisuuksista!

Lisätiedot

Hakutoimisto
(09) 350 9210
hakutoimisto (at) perho.fi

Päivi Kaksonen, opinto-ohjaaja
040 4805 511
paivi.kaksonen (at) perho.fi

Mervi Vilén-Peltoniemi, opinto-ohjaaja
040 738 9375
mervi.vilen-peltoniemi (at) perho.fi

opo (at) perho.fi