MATKAILUVIRKAILIJA, AIKUISKOULUTUS

Matkailualan perustutkinto, näyttötutkinto

Näyttötutkinto poistui 1.1.2018, mutta opintoja voi edelleen suorittaa joustavasti työn ohessa. Kysy lisää: hakutoimisto @ perho.fi

Matkailupalvelujen myynnin ja tietopalvelujen osaamisalalla suoritettava näyttötutkinto on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka jo toimit tai olet toiminut esim. asiakaspalvelu-, myynti- tai neuvontatehtävissä matkailualalla. Hallitset suomen kielen lisäksi sujuvasti vähintään englannin. Monimuotoisena (lähi- ja verkko-opinnot sekä työpaikalla oppiminen) toteutettava  näyttötutkintokoulutus sopii myös alan vaihtajalle.

Osan matkailuvirkailijan tutkinnosta voi suorittaa ulkomailla Espanjan Aurinkorannikon Matkaopaskoulussa >> ja työllistyä ulkomaanoppaaksi valmismatkanjärjestäjien palvelukseen ulkomaan lomakohteeseen.

Lue lisää: Mikä on näyttötutkinto >>

Tutkinto: Matkailualan perustutkinto
Osaamisala: Matkailupalvelujen myynnin ja tietopalvelujen osaamisala
Tutkintonimike: Matkailuvirkailija
Pohjakoulutus: Ei määritelty
Suunniteltu kesto: 0–1,5 vuotta
Valmistava koulutus: Työpaikka, verkko sekä lähiopetus
Opiskelumuoto: Näyttötutkinto
Opetuskieli: Suomi 

Ammatissa

Matkailualan perustutkinnon suorittaneet voivat valmistuttuaan työkennellä matkailualan eri tehtäväalueilla kuten tuotteistuksen, varausjärjestelmien, markkinoinnin ja myynnin (f2f/online)parissa. Työpaikkana voi olla esimerkiksi matkatoimisto, lentoasema, laivayhtiö tai matkailutoimiston neuvontapalvelut.

Kustannukset

Koulutuksen alussa perimme 58 € tutkintomaksun, muutoin koulutus on maksutonta. Opiskelija vastaa itse omista matka- ja oppimateriaalikustannuksista. Jos sinulla on alan työpaikka tai toimit yrittäjänä, voit suorittaa tutkinnon oppisopimuksella >>

Tutustu tutkinnon rakenteeseen >>

Lisätiedot

Karla Ruutu, koulutusasiantuntija, matkailualan perustutkinto, NTM
0400 520335
karla.ruutu (at) perho.fi