COCKTAILKOULU PERHO PRO

Tervetuloa ainutlaatuiseen juomakoulutukseen!

Cocktailkoulu Perho PROssa tutustutaan baarin työvälineistöön sekä opetellaan käyttämään välineitä tehokkaan tarkoituksenmukaisesti, turvallisesti ja ergonomisesti sekä myymään. Cocktailkoulussa keskitytään juomasekoitusryhmiin sekä yleisimpiin kansallisiin ja kansainvälisiin juomasekoitusklassikoihin.

Kenelle
Koulutus on tarkoitettu yli 18-vuotiaille ravintola-alasta ja baarityöskentelystä kiinnostuneille. Cocktailkoulu sopii parhaiten henkilöille, joilla ei vielä ole työkokemusta baarityöskentelystä ja niille, jotka haluavat päivittää osaamistaan.

Kouluttaja
Kouluttajana toimii baarimestari Jan Lindgren.

Ajankohta
Seuraava Cocktailkoulu on 19.-20.9.2018 ja 26.-27.9.2018 klo 16-20, koulutukseen kuuluu neljä iltaa. Ilmoittautuminen päättynyt, kysy mahdollisia vapaita paikkoja.

Ilmoittautuminen
Seuraava koulutus maaliskuussa 2019. Ilmoittautuminen kurssille alkaa myöhemmin.

Hinta
Opiskelumaksu on 160 eur (kevään 2019 hinta), sis. alv 24 %. Hinta sisältää opetuksen, koulutusmateriaalit ja tarvittavat raaka-aineet. Pidätämme oikeuden hintojen ja aikataulujen muutoksiin.

Peruutusehdot
Mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos peruutuksen syynä on sairaus (lääkärintodistus esitettävä), on toimistokuluveloitus 50 eur. Jos osallistuja jää saapumatta eikä ole perunut osallistumistaan, veloitamme koko kurssimaksun.

Koulutuspaikka
Perho Liiketalousopisto, Töölön kampus, Perhonkatu 11, 00100 Helsinki.

Lisätiedot

Sirpa Vaahti, koulutuskoordinaattori
050 3100 787
sirpa.vaahti (at) perho.fi

Kevään Cocktailkoulun satoa: