DRINKKIKOULU PERHO PRO

Tervetuloa ainutlaatuiseen juomakoulutukseen!

Drinkkikoulu Perho PROssa tutustutaan baarin työvälineistöön sekä opetellaan käyttämään välineitä tehokkaan tarkoituksenmukaisesti, turvallisesti ja ergonomisesti sekä myymään. Drinkkikoulussa keskitytään juomasekoitusryhmiin sekä yleisimpiin kansallisiin ja kansainvälisiin juomasekoitusklassikoihin.

Kenelle
Koulutus on tarkoitettu yli 18-vuotiaille ravintola-alasta ja baarityöskentelystä kiinnostuneille. Drinkkikoulu sopii parhaiten henkilöille, joilla ei vielä ole työkokemusta baarityöskentelystä ja niille, jotka haluavat päivittää osaamistaan.

Kouluttaja
Kouluttajana toimii baarimestari Jan Lindgren.

Ajankohta
Seuraava Drinkkikoulu on 11.-12.10. ja 18.-19.10.2017 klo 16-20, koulutukseen kuuluu neljä iltaa.

Ilmoittautuminen
Sähköinen ilmoittautuminen drinkkikouluun >>

Hinta ja peruutusehdot
Opiskelumaksu on 160 € (syksyn 2017 hinta), sis. alv 24 %. Hinta sisältää opetuksen, koulutusmateriaalit ja tarvittavat raaka-aineet. Pidätämme oikeuden hintojen ja aikataulujen muutoksiin.

Mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos peruutuksen syynä on sairaus (lääkärintodistus esitettävä), on toimistokuluveloitus 50 €. Jos osallistuja jää saapumatta eikä ole perunut osallistumistaan, veloitamme koko kurssimaksun.

Koulutuspaikka
Perho Liiketalousopisto, Töölön kampus, Perhonkatu 11, 00100 Helsinki.

Lisätiedot

Sirpa Vaahti, koulutuskoordinaattori
050 3100 787
sirpa.vaahti (at ) perho.fi