TAPAHTUMATUOTTAJA

Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto

Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto tarjoaa opiskelijalle yritystoimintaa tukevan, käytännönläheisen ja joustavan mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen.  Koulutuksessa on mahdollista kehittää omaa ja työpaikan tapahtumien tuotanto-osaamistaan, tehostaa yrityksen tapahtumien tuotannon tapoja sekä lisätä yritystapahtumia, kuten kokouksia, seminaareja, messuja ja yritysjuhlia. Koulutuksen lopuksi olet todellinen matkailualan ja tapahtumien tuottamisen moniosaaja!

Kenelle
Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto, tapahtumatuottaja osaamisala, on tarkoitettu matkailualan erilaisten tapahtumien suunnittelun, tuotannon ja toteutuksen parissa työskenteleville henkilöille. Valmistava koulutus antaa valmiudet matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinnon suorittamiseen työn ohella henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti.

Sisältö
Valmistavassa koulutuksessa perehdytään tapahtumatuotannon prosessiin. Koulutus antaa tietoa tapahtuman suunnittelusta, elämyksellisyydestä, kannattavuudesta sekä vastuullisuudesta. Tutkinto suoritetaan suunnittelemalla, tuottamalla ja johtamalla tapahtuma omassa työssä.

Kesto
Koulutus kestää noin vuoden ja sisältää 14 lähiopetuspäivää.

Hinta
500 eur (valtion tukema koulutus)
150 eur (oppisopimuskoulutus)

Ajankohta ja hakuaika
Seuraava kolutus alkaa syksyllä 2018.

Koulutuspaikka
Perho PRO, Perhonkatu 10, 00100 Helsinki

Lisätiedot

Tom Källroos, koulutusasiantuntija
0400 184 165
tom.kallroos (at) perho.fi