MYYNNIN AMMATTITUTKINTO

Some PRO, aikuiskoulutus

Näyttötutkintomuotoinen aikuiskoulutus tarjoaa opiskelijalle käytännönläheisen ja joustavan mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen ja ammatillisen tutkinnon suorittamiseen. Tutkinto suoritetaan osoittamalla myyntiosaaminen omassa yrityksessä aidoissa myyntityöhön ja asiakaspalveluun liittyvissä tehtävissä.

Lue lisää: Mikä on näyttötutkinto >>

Kenelle
Perho PROn toteuttama Myynnin ammattitutkinnon koulutusohjelma on suunnattu erityisesti ravintoloiden ja matkailualan henkilöstölle ja yrittäjille, jotka toimivat vastuullisissa myyntitehtävissä ja joilla on jo työkokemusta alalta.

Some Pro – hyödynnä sosiaalista mediaa ammattimaisesti myynnissä ja markkinoinnissa

Valmistava koulutus painottuu sosiaalisen median suunnitelmalliseen hyödyntämiseen myynnin kasvattamisessa ja markkinoinnissa. Koulutuksessa perehdytään suunnitelmallisuuden merkitykseen sekä eri somekanavien hallintaan. Lähiopetuksessa opit arvioimaan mikä kanava olisi juuri sinun työsi kannalta merkityksellinen ja miten seuraat somemyynnin- ja markkinoinnin aikaansaamaa myynnin kehittymistä ja kannattavuutta.

Koulutuksessa käsitellään myös sosiaalisen median negatiivisen julkisuuden aiheuttamia ongelmatilanteita ja ratkaisuja niihin.

Kokemuksia koulutuksesta

”Some Pro antoi paljon eväitä. Olen nyt suunnannut some-viestejä erilaisille yleisöille ja huomannut, että täsmäopit toimii. Koulutus on tukenut suunnitelmallista työskentelyä ja antanut eväitä myös oman työn tulosten analysointiin.”
– Sanna Leporanta, tiedottaja, Haaga-Helia

Sisältö
• some-markkinoinnin mahdollisuudet
• sähköisen myynnin ja markkinoinnin suunnittelu
• sosiaalisen median työkalut (esim. Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, SnapChat)
• verkkosivujen sisältömarkkinointi
• asiakaspalvelu somessa
• sähköisen myynnin ja markkinoinnin kannattavuus
• negatiivinen julkisuus somessa

Kesto
Koulutus sisältää 12 lähiopetuspäivää henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti ja sen kokonaiskesto on noin 1-1,5 vuotta. Näyttötutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta.

Ajankohta ja hakuaika
Ilmoitamme seuraavan koulutuksen ajankohdan myöhemmin.

Hinta
Koulutuksen hinta määräytyy opiskelumuodon mukaan. Oppisopimuskoulutuksena >> opiskelija maksaa koulutuskokonaisuudesta vain tutkintomaksun 58 eur. Ilman oppisopimusta koulutuksen hinta on 558 eur (VOS-rahoitteinen, sisältää tutkintomaksun 58 eur.)

Koulutuspaikka
Perho PRO/Perhon Proffa, Perhonkatu 10, 00100 Helsinki.

Lisätiedot

Sini Nuorgam, koulutusasiantuntija
050 5448 107
sini.nuorgam (at) perho.fi

Myynnin ammattitutkinto - Some Pro

  • Nykyinen työpaikka

    (Huomioithan, että näyttötutkinnon suorittaminen oppisopimusmuotoisena edellyttää, että sinulla on hakemaasi tutkintoon sopiva työpaikka.)
  • Suoritetut tutkinnot