MYYNNIN AMMATTITUTKINTO

Some PRO

Myynnin ammattitutkinto – Some PRO tarjoaa opiskelijalle käytännönläheisen ja joustavan mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen ja ammatillisen tutkinnon suorittamiseen. Tutkinto suoritetaan osoittamalla myyntiosaaminen omassa yrityksessä aidoissa myyntityöhön ja asiakaspalveluun liittyvissä tehtävissä.

Kenelle
Perho PROn toteuttama Myynnin ammattitutkinnon koulutusohjelma on suunnattu erityisesti ravintoloiden ja matkailualan henkilöstölle ja yrittäjille, jotka toimivat vastuullisissa myyntitehtävissä ja joilla on jo työkokemusta alalta.

Some Pro – hyödynnä sosiaalista mediaa ammattimaisesti myynnissä ja markkinoinnissa

Valmistava koulutus painottuu sosiaalisen median suunnitelmalliseen hyödyntämiseen myynnin kasvattamisessa ja markkinoinnissa. Koulutuksessa perehdytään suunnitelmallisuuden merkitykseen sekä eri somekanavien hallintaan. Lähiopetuksessa opit arvioimaan mikä kanava olisi juuri sinun työsi kannalta merkityksellinen ja miten seuraat somemyynnin- ja markkinoinnin aikaansaamaa myynnin kehittymistä ja kannattavuutta.

Koulutuksessa käsitellään myös sosiaalisen median negatiivisen julkisuuden aiheuttamia ongelmatilanteita ja ratkaisuja niihin.

Kokemuksia koulutuksesta

”Koulutus ollut hyvin kehittävä, kasvattaa osaamista Some maailmassa. Tutut kanavat Instagram, Facebook, LinkedIn tulevat tutuiksi yritysmaailman näkökulmasta. Koulutuksessa oppii myös perustaidot markkinoinnista. Yhdessä luokkatovereiden  kanssa käydyt keskustelut auttavat sinua saamaan uusia ideoita ja tapoja työskennellä omassa yrityksessä. Tämä opiskelumuoto on hyvin helppo tapa opiskella työn ohessa. 

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan Some- maailmassa. Nykyaikana, kun moni markkinointi on siirtynyt Internettiin. Koulutuksen kautta oppii hyödyntämään erilaisia kanavia sekä lisäämään myyntiä työpaikalla. Koulutuksen kautta on tarkoituksena saada yritykselleen näkyvyyttä sekä hankkimaan uusia mahdollisia asiakkaita.
-Janika Arojoki, Hotel Winterhouse

SomeProta voi lämpimästi suositella, koska ymmärrys somen kokonaisuudesta ja sen toiminta- ja vaikutusmahdollisuuksista laajenevat koulutuksen myötä paljon. Itselleni koulutus on avannut silmiä somen vaikutusmekanismeista ja sitä kautta se antaa työkaluja omaan työhön. Koulutuksessa puhutaan paljon eri kanavien taustoista ja toiminta-ajatuksista, mutta sen jälkeen mennään myös itse kanavan toimintoihin ja se on todella hyvä. Näin saa hyvin kuvan jokaisesta tärkeimmästä kanavasta.

En itse välttämättä työskentele päivittäisten some-päivitysten parissa jatkuvasti, mutta tällä tavalla pystyn olemaan omalle tiimilleni paremmin tukena ja keskustelemaan heidän kanssaan somen käytöstä, päivityksistä ja viestinnästä organisaatiomme myynnin kehittämiseksi.  

Kouluttajat ovat myös olleet hyvin selkeitä ja tuoreita, huomaan selvästi, että asiantuntemus on tässä ajassa ja palvelee nykyhetkeä.
-Mikko Flander, Kylpylähotelli Päiväkumpu

Koulutuksen sisältö
• some-markkinoinnin mahdollisuudet
• sähköisen myynnin ja markkinoinnin suunnittelu
• sosiaalisen median työkalut
• sähköisen myynnin ja markkinoinnin kannattavuus
• verkkosivujen sisältömarkkinointi ja googlen työkalut
• negatiivinen julkisuus somessa, asiakaspalvelu ja verkostoituminen somessa

Ajankohta ja hakuaika
Jos kiinnostuit koulutuksesta, ota yhteyttä Sini Nuorgamiin.

Hinta
500 € (valtion tukema koulutus)
150 € (oppisopimuskoulutus) 

Koulutuspaikka
Perho PRO/Perhon Proffa, Perhonkatu 10, 00100 Helsinki.

Lisätiedot

Sini Nuorgam, koulutusasiantuntija
050 5448 107
sini.nuorgam (at) perho.fi