OLUTKOULU PERHO PRO

Kaikki bissestä olueen

Perho PROn suunnittelema PRO Beer -koulutuskokonaisuus täydentää oluesta kiinnostuneiden harrastajien sekä oluen parissa työskentelevien ammattilaisten osaamista.

Järjestämme olutkoulutuksia myös yrityksille. Ota yhteyttä!

Olutkoulu Perho PRO

PRO Beer -kouluttajana toimii arvostettu olutasiantuntija, Certified Cicerone® ja lukuisissa oluen tarjoiluun sekä valmistukseen liittyvissä kilpailuissa palkittu SAMPO JÄRVI. Hän on työskennellyt merkittävissä suomalaisissa olutravintoloissa ja on koulutukseltaan restonomi sekä Suomen historian kandidaatti. Keväällä 2018 Sempo valmistuu Turun yliopistosta kasvatustieteen maisteriksi opettajan pätevyyksin.

PRO Beer Level 1
Aloittelevalle olutharrastajalle suunnattu PRO Beer Level 1 >>

PRO Beer Level 2
Oluen kanssa työskentelyyn ja oluiden järjestelmälliseen maistamiseen sekä syventäviin jatko-opintoihin hyvät perusvalmiudet antava PRO Beer Level 2 >>

PRO Beer Level 3
Cicerone-sertifikaattiin valmistava PRO Beer Level 3 >>

PRO Beer & Food
Ruuan ja oluen yhdistämiseen keskittyvä PRO Beer & Food >>

Learnig by Brewing – PRO Brewing Workshop
Oluen panemiseen paneutuva Learnig by Brewing – PRO Brewing Workshop >>

PRO Beer Off-Flavor Workshop A, B & C
Oluen yleisimpiin virhemakuihin ja niiden syihin porautuva Beer Off-flavor >>

Lisätiedot

Sirpa Vaahti, koulutuskoordinaattori
050 3100 787
sirpa.vaahti (at) perho.fi

Sampo Järvi, Certified Cicerone®, KK, restonomi
040 5488 205
sampo (at) olutakatemia.fi

Perhon olutkoulun esittely ja tarjoilu-maisting >>
Suomen Paras olut 2017 >>

Olutkoulu Perho PRO