PRO BEER & FOOD

Opi yhdistämään olut ja ruoka

PRO Beer & Food-kurssilla saat perusvalmiudet olutillallisen suunnitteluun; opit tuntemaan oluen ja ruuan yhdistämisen perusperiaatteet sekä tutustut oluen ja ruoan klassisiin yhdistelmiin.

Koulutuksen sisältö

• Olut aperitiivina ja alkuruokajuomana
• Olut erilaisten pääruokien kanssa
• Olut jälkiruokajuomana ja digestiivina
• Olut ruuanlaittossa

PRO Beer & Food-kurssi sisältää kontaktiopetusta kaksitoista tuntia sekä kolme maisteluillallista oluineen Ravintola Perhossa kontaktiopetuskertojen yhteydessä.

Kurssimateriaali ja kirjallisuus
Kurssimateriaali on sähköisessä muodossa.

Oheislukemistoksi: Randy Mosher: Tasting Beer (2009/2017) & Garett Oliver: Brewmaster’s Table (2003)

Aikataulu
Tulossa

Hinta
Opiskelumaksu on 515 eur/hlö + alv 24 % (kevään 2018 hinta).

Ilmoittautuminen

Tulossa

Mikäli kurssin ja/tai kokeen maksaja on työnantajasi ja laskutusosoitteena on sähköinen laskutusosoite, muista laittaa rasti kohtaan ”Työnantajallani on sähköinen laskutus”.

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin ja kurssin perumiseen, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi.

Lisätiedot

Sirpa Vaahti, koulutuskoordinaattori
050 3100 787
sirpa.vaahti (at) perho.fi

Sampo Järvi, Certified Cicerone®, KK, restonomi,
kasvatustieteen maisteri, pedagogisin pätevyyksin
040 5488 205
sampo (at) olutakatemia.fi

Peruutusehdot

Mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos peruutuksen syynä on sairaus (lääkärintodistus esitettävä), on toimistokuluveloitus 50 eur sis. alv 24 %. Jos osallistuja jää saapumatta eikä ole perunut osallistumistaan, veloitamme koko kurssimaksun.