PRO BEER LEVEL 1

Opi erottamaan bisse oluesta – Level 1

PRO Beer Level 1 -kurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla on vähän tai ei lainkaan tietoa oluista. Kurssin aikana opit oluen oikeaoppisen säilytyksen ja tarjoilun perusperiaatteet, yleisimmät oluttyylit ja oluenvalmistuksen perusperiaatteet sekä oluthistorian suuret linjat.

Koulutuksen sisältö

• Säilytys- ja tarjoilulämpötilat, hygienia, lasivalinnat, tarjoilu pullosta ja hanasta
• Oluttyylien luokitteluperiaatteet ja historia
• Raaka-aineet ja valmistusvaiheet
• Aistinvaraisen arvioinnin alkeet

Kurssimateriaali ja kirjallisuus
Kurssimateriaali on sähköisessä muodossa

Aikataulu
ti 29. ja ke 30.1.2019. Kurssiin kuuluu kahdeksan tuntia kahtena iltana (klo 16–20) toteutettavaa kontaktiopetusta. Kurssimaksu sisältää kontaktiopetuskerroilla maistettavat oluet.

Kurssin hinta
Opiskelumaksu on 295 eur/hlö + alv 24 %

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tästä >>

Mikäli kurssin maksaja on työnantajasi ja laskutusosoitteena on sähköinen laskutusosoite, muista laittaa rasti kohtaan ”Työnantajallani on sähköinen laskutus”!

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin ja kurssin perumiseen, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi.

Lisätiedot

Sirpa Vaahti, koulutuskoordinaattori
050 3100 787
sirpa.vaahti (at) perho.fi

Sampo Järvi, Certified Cicerone®, KK, restonomi
040 5488 205
sampo (at) olutakatemia.fi

Peruutusehdot

Mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos peruutuksen syynä on sairaus (lääkärintodistus esitettävä), on toimistokuluveloitus 50 eur sis. alv 24 %. Jos osallistuja jää saapumatta eikä ole perunut osallistumistaan, veloitamme koko kurssimaksun.