PRO Beer Level 1

Kenelle
PRO Beer Level 1- kurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla on vähän tai ei lainkaan tietoa oluista.

Osaamistavoitteet
Opiskelija tietää oluen oikeaoppisen säilytyksen ja tarjoilun perusperiaatteet, yleisimmät oluttyylit ja oluenvalmistuksen perusperiaatteet sekä oluthistorian suuret linjat.

Sisältö
 Säilytys- ja tarjoilulämpötilat, hygienia, lasivalinnat, tarjoilu pullosta ja hanasta
– Oluttyylien luokitteluperiaatteet ja historia
– Raaka-aineet ja valmistusvaiheet
– Aistinvaraisen arvioinnin alkeet

Kurssimateriaali ja kirjallisuus
Kurssimateriaali on sähköisessä muodossa

Kouluttaja
 Kouluttajana toimii arvostettu olutasiantuntija Sampo Järvi, Certified Cicerone®. Sampo on koulutukseltaan restonomi ja Suomen historian kandidaatti. Keväällä 2018 hän valmistuu Turun yliopistosta kasvatustieteen maisteriksi opettajan pätevyyksin. Järvi on työskennellyt lukuisissa merkittävissä suomalaisissa olutravintoloissa ja hänet on palkittu sekä oluen tarjoiluun että valmistukseen liittyvissä kilpailuissa.

Aikataulu 2018 kevät
6.3. ja 13.3.2018 klo 16-20

Kontaktiopetus kahdeksan tuntia. Kurssimaksu sisältää kontaktiopetuskerroilla maistettavat oluet.

Ilmoittautuminen kurssille tästä >>

Mikäli kurssin ja/tai kokeen maksaja on työnantajasi ja laskutusosoitteena on sähköinen laskutusosoite, muista laittaa rasti kohtaan ”Työnantajallani on sähköinen laskutus”!

Hinta
Opiskelumaksu on 295 €/hlö + alv 24 %

Peruutusehdot

Mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos peruutuksen syynä on sairaus (lääkärintodistus esitettävä), on toimistokuluveloitus 50 € sis.alv 23 %. Jos osallistuja jää saapumatta eikä ole perunut osallistumistaan veloitamme koko kurssimaksun.

Lisätiedot

Sirpa Vaahti, koulutuskoordinaattori
050 3100 787
sirpa.vaahti (at) perho.fi

Sampo Järvi, Certified Cicerone®, KK, restonomi
040 5488 205
sampo (at) olutakatemia.fi

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin ja kurssin perumiseen, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi.