LEARNING BY BREWING

PRO Brewing Workshop

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat perehtyä olueen käytännön tekemisen kautta. Perustason oluttietous on suotavaa, mutta ei välttämätöntä.

Kurssi soveltuu sekä ammattilaisille että harrastajille.

Learning by Brewing – PRO Brewing Workshopeissa opit oluen reseptin laadinnan perusperiaatteet ja eri raaka-aineiden keskeiset erot. Opit tuotteistamaan oluen ja ottamaan huomioon oluen kaupallisen valmistamisen haasteet.

Koulutuksen sisältö

• Kurssioluiden reseptien suunnittelu (kurssilaiset valmistavat yhteensä kolme olutta)
• Raaka-aineiden arviointi ja vertailu
• Käytännön panimotyöskentelyn harjoittelu
• Oluen tuotteistaminen
• Valmiin tuotteen myynti

Kurssimateriaali ja kirjallisuus
Kurssimateriaali on sähköisessä muodossa. Valmistettavien oluiden raaka-aineet kuuluvat kurssihintaan.

Aikataulu
Aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Kontaktiopetusta kaksitoista tuntia. Lisäksi käytännön panimotyöskentelyä noin 20 tuntia ja myyntiin liittyvää työskentelyä noin 8 tuntia.

Hinta
Kurssin hinta on 825 eur/hlö + alv 24 %

Ilmoittautuminen

Mikäli kurssin ja/tai kokeen maksaja on työnantajasi ja laskutusosoitteena on sähköinen laskutusosoite, muista laittaa rasti kohtaan ”Työnantajallani on sähköinen laskutus”!

Kurssi järjestetään mikäli ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan.

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin ja kurssin perumiseen, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi.

Lisätiedot

Sirpa Vaahti, koulutuskoordinaattori
050 3100 787
sirpa.vaahti (at) perho.fi

Sampo Järvi, Certified Cicerone®, KK, restonomi,
kasvatustieteen maisteri, pedagogisin pätevyyksin
040 5488 205
sampo (at) olutakatemia.fi

Peruutusehdot

Mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos peruutuksen syynä on sairaus (lääkärintodistus esitettävä), on toimistokuluveloitus 50 eur sis. alv 24 %. Jos osallistuja jää saapumatta eikä ole perunut osallistumistaan, veloitamme koko kurssimaksun.