Perho PRO Beer Off-Flavour Workshop A, B & C

Kenelle
Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat oppia tunnistamaan oluen yleisimmät virhemaut. Kurssi on soveltuu sekä ammattilaisille että harrastajille.

Osaamistavoitteet
Opiskelija tunnistaa keskeisimmät oluen virhemaut, opiskelija tietää keskeisimmät virhemakujen syyt.

Sisältö
– Kaksitoista yleisintä virhemakua
Workshop A: voihappo, DMS, etyyliasetaatti, isobutyyrialdehydi
Workshop B: rikki, isovaleriaanahappo, styreeni (muovi), etikkahappo
Workshop C: trans-2,4-heptadienal (hapettuminen), trans-2-nonelnal (paperi), guajakoli, methional (autolyysi)
– Virhemakujen ominaisuudet ja aistinvarainen havaitseminen
– Virhemakujen yleisimpien syiden esittely

Kurssimateriaali ja kirjallisuus
Kurssimateriaali on sähköisessä muodossa.

Kouluttaja
Kouluttajana toimii arvostettu olutasiantuntija Sampo Järvi, Certified Cicerone®. Sampo on koulutukseltaan restonomi ja Suomen historian kandidaatti. Keväällä 2018 hän valmistuu Turun yliopistosta kasvatustieteen maisteriksi opettajan pätevyyksin. Järvi on työskennellyt lukuisissa merkittävissä suomalaisissa olutravintoloissa ja hänet on palkittu sekä oluen tarjoiluun että valmistukseen liittyvissä kilpailuissa.

Aikataulu
Workshop A 2.5.2018, Workshop B 3.5.2018 tai Workshop C 4.5.2018  klo 18-20.

Kontaktiopetus ja ohjatut virhemaku-tastingit 6 tuntia (2 tuntia x 3). Kurssimaksu sisältää olutnäytteet.

Ilmoittautuminen
Kurssille ilmoittautuminen tästä>>

Laita rasti mihin workshopiin haluat osallistua.

Hinta
Kurssin hinta on 175 €/hlö + alv 24 %. Voit osallistua halutessasi vain yhteen workshopiin, hinta 58,34 + alv 24 %.

Peruutusehdot
Mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos peruutuksen syynä on sairaus (lääkärintodistus esitettävä), on toimistokuluveloitus 50 eur sis. alv 24 %. Jos osallistuja jää saapumatta eikä ole perunut osallistumistaan, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin ja kurssin perumiseen, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi.

Lisätiedot
Sirpa Vaahti, koulutuskoordinaattori
050 3100 787
sirpa.vaahti (at) perho.fi

Sampo Järvi, Certified Cicerone®, KK, restonomi
040 5488 205
sampo (at) olutakatemia.fi