PRO BEER OFF-FLAVOUR

Workshop A, B & C

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat oppia tunnistamaan oluen yleisimmät virhemaut. Kurssi on soveltuu sekä ammattilaisille että harrastajille.

Kurssin aikana opit tunnistamaan oluen keskeisimmät virhemaut ja niiden syyt.

Koulutuksen sisältö

• Kaksitoista yleisintä virhemakua
>> Workshop A: voihappo, DMS, etyyliasetaatti, isobutyyrialdehydi
>> Workshop B: rikki, isovaleriaanahappo, styreeni (muovi), etikkahappo
>> Workshop C: trans-2,4-heptadienal (hapettuminen), trans-2-nonelnal (paperi), guajakoli, methional (autolyysi)
• Virhemakujen ominaisuudet ja aistinvarainen havaitseminen
• Virhemakujen yleisimpien syiden esittely.

Aikataulu

Workshop A 20.11.2018 klo 18–20
Workshop B 21.11.2018 klo 18–20
Workshop C 22.11.2018 klo 18–20

Kontaktiopetus ja ohjatut virhemaku-tastingit 6 tuntia (2 tuntia x 3). Kurssimaksu sisältää olutnäytteet.

Kurssimateriaali ja kirjallisuus
Kurssimateriaali on sähköisessä muodossa.

Kurssin hinta
Kurssin hinta (sis. workshopit A, B & C) 175 eur/hlö + alv 24 %. Voit valita myös yhden tai kaksi workshopia à 58,34 eur + alv 24 %.

Ilmoittautuminen

Mikäli kurssin ja/tai kokeen maksaja on työnantajasi ja laskutusosoitteena on sähköinen laskutusosoite, muista laittaa rasti kohtaan ”Työnantajallani on sähköinen laskutus”!

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin ja kurssin perumiseen, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi.

Lisätiedot

Sirpa Vaahti, koulutuskoordinaattori
050 3100 787
sirpa.vaahti (at) perho.fi

Sampo Järvi, Certified Cicerone®, KK, restonomi
040 5488 205
sampo (at) olutakatemia.fi

Peruutusehdot

Mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos peruutuksen syynä on sairaus (lääkärintodistus esitettävä), on toimistokuluveloitus 50 eur sis. alv 24 %. Jos osallistuja jää saapumatta eikä ole perunut osallistumistaan, veloitamme koko kurssimaksun.