RUOKAPALVELUJEN AMMATTITUTKINTO – PRO KEITTÄJÄ

Kun pelkkä keittäjä ei enää riitä

Ruokapalvelujen ammattitutkintokoulutuksellamme nostat ammatillisen osaamisesi uudelle tasolle ja saat sen vakuudeksi PRO-tutkinnon.

Puolen vuoden koulutuksen pääteemat

Vegaanisten ruokien valmistaminen
Vegaanisten ruokien valmistamisen lisäksi saat vinkkejä, kuinka voit kehittää itse ruoka-annoksia, joiden raaka-aineet eivät ole peräisin eläinkunnasta.

Leipä ravintolassa
Tämän koulutuksen jälkeen leivästä tulee ravintolasi hittituote!

Lautaselta lasiin
Nykykeittiö on myös cocktailien valmistamista.

Juustojen valmistaminen ravintolassa
Opit mm. sinihomejuuston ja mozzarellan valmistamisen.

Erityisruokavaliot
Erityisruokavaliot-päivän aikana saat tuhdin tietopaketin erityisruokavalioista.

Urban & Nature
Maistiaiskierros Helsingin Kalasataman Teurastamo-alueen ravintoloissa ja kalastuskierros Henrik ”Roope” Rehbinderin johdolla.

Haku koulutukseen päättyy 31.10.2018 (hakulomake alla)
Koulutus alkaa 19.11.2018

Koulutus toteutetaan ensisijaisesti oppisopimusmuotoisena, mutta voit kysyä myös muita koulutusvaihtoehtoja. Oppisopimuskoulutuksen hinta 150 eur.

Lisätiedot

Juha Turtiainen/Perho PRO
050 310 0716
juha.turtiainen (at) perho.fi

Ruokapalvelujen ammattitutkinto – PRO keittäjä

  • Nykyinen työpaikka

    Huomioithan, että tutkinnon suorittaminen oppisopimusmuotoisena edellyttää, että sinulla on hakemaasi tutkintoon sopiva työpaikka.
  • Suoritetut tutkinnot