Tietoa opoille

Lukiosta ja peruskoulusta ammattiin

Opo tietää kaiken! Opo osaa vastata ammattia kuin ammattia koskeviin kysymyksiin! Opo tietää aidosti parhaat jatko-opintopaikat!

Siinä sitä tietämisen haastetta opinto-ohjaajalle, kun kevään yhteishaku ammatillisiin opintoihin on käsillä ja jatkuva haku on käynnissä koko ajan.

Kuituskuva: Tietoa opoille – perholaisia opiskeljoita lähiopetuksessa

Opo tietää kaiken! Myös perholaiset opettajat tietävät. He jakavat tietoaan ja osaamistaan opiskelijoille myös lähiopetuksessa, joka ei ole kadonnut Perho Liiketalousopistosta kadonnut mihinkään.

Tule siksi, mikä haluat olla.

Perho Liiketalousopisto on ravintola-, matkailu- ja liiketoiminnan alojen yksityinen oppilaitos, joka on myös valtakunnallinen urheiluoppilaitos. Koulutamme ammattitaitoisia ja ennakkoluulottomia palvelualojen osaajia ja varmistamme heidän työllistymisensä ja urakehityksensä.

Ravintola-alan ammatillinen opetus tapahtuu Perho Liiketalousopiston Töölön kampuksella, matkailu- ja liiketoiminnan alojen opetus pääsääntöisesti Malmilla. Huippu-urheilijalle suunnatun Urhea-linjan opintoja järjestetään Malmin kampuksellamme sekä Mäkelänrinteen lukiossa.

Pari sanaa kaksoistutkinnosta

Kaksoistutkinto-opintojen lukio-opinnoissa ja perustutkinto-opinnoissa menestyminen eivät ole sidoksissa toisiinsa eli vaikka lukio-opinnot eivät johtaisi ylioppilastutkintoon, voit silti valmistua ammatilliseen perustutkintoon.

Meillä suoritettavaan peruskoulupohjaiseen matkailualan perustutkintoon kuuluu lukio-opintoja.


Tietoa opoille – lisätiedot

Jouni Ilmarinen, opinto-ohjaaja, liiketoiminta
040 041 2113
jouni.ilmarinen (at) perho.fi

Päivi Kaksonen, opinto-ohjaaja, ravintola-ala
040 480 5511
paivi.kaksonen (at) perho.fi

Anne Maijala, lehtori, opinto-ohjaaja, matkailuala
040 714 4276
anne.maijala (at) perho.fi

Tuuli Merikoski, koulutuspäällikkö, Urhea-linja
0400 711 728
tuuli.merikoski (at) perho.fi