TIETOA MEISTÄ

Perho Liiketalousopisto

Helmi Liiketalousopisto, Ravintolakoulu Perho ja Haaga-Perho yhdistyivät 1.1.2017 ravintola-, matkailu- ja liiketoiminnan alojen sekä huippu-urheilun Perho Liiketalousopistoksi.

Perho Liiketalousopisto on yksityinen oppilaitos, joka luo menestyksen mahdollisuuksia tarjoamalla innostavan reitin ammattiin nuorille & aikuisille sekä uutta osaamista ja uusia toimintamalleja niin yrityksille ja yhteisöille kuin yksityishenkilöillekin.

Juuremme ovat syvällä yritysmaailmassa. Innostava, ajanmukainen ja käytännönläheinen opetus, kansainvälisyys, tekemisen asenne ja yhteisöllisyys – siinä perholaisen tekemisen kulmakivet.

Asiakaspalvelu ja liiketaloudellinen ajattelu on kiinteänä osana kaikkea opetustamme.

Oppimisympäristönä olemme monipuolinen ja aitoon palveluosaamiseen luotsaava. Tarjoamme tutkintorajat ylittävää ravintola-, matkailu- ja liiketoiminnan alojen koulutusta muun muassa kestävän kehityksen ja kansainvälisyyden painotuksilla.

Digitaaliset ratkaisut sekä hyvinvointi ja urheilu vahvistavat opiskelijoidemme tukevaa jalansijaa isompiinkin loikkiin. Olemme mukana erilaisissa hankkeissa, joissa kehitetään muun muassa oppimisympäristöjä ja -tapoja.

Ammatillisille opinnoille luonteenomainen toiminnallisuus, tekemällä oppiminen – ja sen avulla työelämään sijoittuminen jo opintojen aikana – toteutuu entistäkin aktiivisemmalla yhteistyöllä yritysten kanssa. Lisäksi opiskelijoiden työllistymistä tuetaan uraohjauksen avulla läpi ja myös jälkeen opintojen.

Perho PRO – lisäkoulutus, yritysyhteistyö ja kaupalliset palvelut

Lisäkoulutus, yritysyhteistyö ja kaupalliset palvelut on keskitetty kouluyhtiön Perho PRO >> yksikköön.

Perho Liiketalousopistosta valmistut pykälää paremmaksi palveluosaajaksi, joka osaa myydä omaa osaamistaan.

Toimimme kolmella kampuksella: Malmilla, Töölössä ja verkossa.

Lisätiedot
Juha Ojajärvi, rehtori ja toimitusjohtaja
0400 939 269
juha.ojajarvi (at) perho.fi