ORGANISAATIO

Perho Liiketalousopisto Oy

Perho Liiketalousopisto Oy on Haaga Instituutti -säätiön ja Helmi Liiketalousopisto Oy:n tasa-arvoisesti omistama Helsingissä toimiva oppilaitos. Perho Liiketalousopisto Oy:n osakassopimus allekirjoitettiin 17.12.2015. Varsinainen koulutustoiminta uudessa koulutusyhtiössä alkoi 1.1.2017.

Perho Liiketalousopisto on vahva yksityinen, noin 1500 opiskelijan ravintola-, matkailu-, hyvinvointi- sekä liiketalouden toimialoja kehittävä ja niille työvoimaa kouluttava ammatillinen oppilaitos.

Oppilaitoksella on sekä nuorten että aikuisten koulutuksen koulutustehtävä. Opiskelijoille Perho Liiketalousopisto tarjoaa joustavat mahdollisuudet tutkinnonalarajat ylittäviin ja yksilöllisiin oppimispolkuihin ja henkilöstölle hyvät mahdollisuudet ammatissa kehittymiseen ja profiloitumiseen omalla osaamisalueellaan.

Perho Liiketalousopisto Oy seuraa aktiivisesti mahdollisuuksia kasvattaa koulutustoimintaansa uusille koulutusaloille, jotka tukevat hyvinvoinnin ja palvelualojen toimintaedellytyksiä.

PERHO PRO – aikuiskoulutus ja palvelut yrityksille

Perho Liiketalousopiston aikuiskoulutusyksikkö Perho PRO tarjoaa valmennuksia, lisäkoulutusta ja kehittämisyhteistyötä ravintola-, matkailu- ja liiketalouden ammattilaisille ja yrityksille. Oletpa sitten päivittämässä omaa osaamistasi tai kehittämässä organisaatiosi liiketoimintaa, tarjoamme ratkaisun yhdeltä luukulta.