Culinary Caravan on the Move -kevätseminaari to 3.5.2018

Culinary Caravan on the Move -kevätseminaari to 3.5.2018


Kutsu

Culinary Caravan on the Move -kevätseminaari yhteistyökumppaneillemme ja kansainvälisestä pop up -mallista kiinnostuneille!

Culinary Caravan on the Move -kevätseminaari to 3.5.2018

Vuodesta 2015 käynnissä ollut Culinary Caravan on the Move on kansainvälinen Erasmus+ KA2 -oppimishanke, jossa on mukana ammatillisia oppilaitoksia Suomesta, Latviasta, Espanjasta ja Italiasta. Edeltäjähanke, International POP-UP Restaurant, noteerattiin EU-tasolla menestystarinaksi, ”The Great Success Story” >>

Syksyllä 2018 päättyvän Culinary Caravan on the Move -hankkeen aikana on perustettu muun muassa neljä pop up -ravintolaa ympäri Eurooppaa ja luotu yrittäjyyteen liittyvien tutkinnon osien suorittamista varten englanninkielinen verkkoalusta “Building up International elearning Entrepreneurship Platform with Pop up Module”.

Culinary Caravan on the Move -kevätseminaari 3.5.2018

Aika: to 3.5. klo 14–17.30
Paikka: Perho Proffa/tila P309 – Perhonkatu 10, 00100 Helsinki

Culinary Caravan on the Move -seminaarissa esittelemme syksyllä 2018 päättyvän nelivuotisen koulutushankkeen tuloksia, opiskelijakokemuksia ja mukana olleiden yrittäjien näkemyksiä.

Culinary Caravan on the Move -kevätseminaari to 3.5.2018

ON-THE-MOVE -MENU: Parsaa, kananmunaa ja tryffeliä • Tattarivohvelia, savustettua muikkua ja muikunmätiä • Siikaa, hapanta ruista ja tilliä • Savulohta, taimenenmätiä, piparjuurta ja herneitä • Härkää, karhunlaukkaa ja sipulia • Raparperia, seljankukkaa ja valkosuklaata • Hillottua mustikkaa, kuusenkerkkää ja marenkia. Kuva: TimoKauppila – Flickr

Ohjelma

Culinary Caravaanarit esittelevät verkkoalustaa, opiskelijakokemuksia ja yrittäjänäkemyksiä yhteistyökumppaneillemme ja hankkeesta kiinnostuneille. Seminaarin päättää fine dining -huippukokki Eero Vottosen menu.

• Miksi hanke on haluttu tehdä?
Hankkeen yleisesittely: partnerit, workshopit ja osallistujat
Johanna Mäesalu, kv-vaihdon päällikkö

• Mitä saimme aikaan?
Intellectual output – elearning With Pop Up Company Module-verkkoalustan esittely
Leni Palminkoski-Pihlamo, lehtori (liiketalous)
Akis Staboulis, lehtori (ravintola-ala)

• Pop up -ravintola Teurastamon joulumarkkinoilla
Yrittäjän näkemys, opiskelijoiden mentorointi hankkeen aikana & case Ravintola Juuren haukihodari
Antti Ahokas, keittiötoimenjohtaja, Juuri Yhtiöt

• Keittiömestari Eero Vottosen ON-THE-MOVE -menu 
Bocuse d’Or-, Global Chef Challenge- ja Vuoden Kokki 2012-kilpailussa menestystä niittäneen fine dining-huippukokin suunnitteleman keväisen menun Ravintola Perhon kabinetissa

Tevetuloa

yhteistyökumppanit ja kansainvälisestä pop up -mallista kiinnostuneet!

Lisätiedot
Perho Liiketalousopisto
Johanna Mäesalu, kv-vaihdon päällikkö
050 380 5944
johanna.maesalu (at) perho.fi

Kutsutiedote (pdf) >>

Hankkeessa aiemmin tapahtunutta:
Ho-ho-ho! Culinary Caravan takes Riga Xmas Market >>
Culinary Caravan on The Move Uusi opettajuus-seminaarissa >>
Video: Culinary Caravan on The Move in Barcelona >>
12/2016: Culinary Caravan’s visit in Helsinki >>
Culinary Caravaanarit Espanjassa >>
EU noteerasi taas International POP-UP Restaurant -hankkeemme >>

Culinary Caravan on the Move -kevätseminaari to 3.5.2018


Culinary Caravan on the Move -yhteistyökumppanit
Perho Liiketalousopisto Oy • Kauppiaitten Kauppaoppilaitos Oy • Col legi Badalonès, S.L., Istituto Professionale per i Servizi Alberghieri e della Ristorazione ”Luigi Carnacina” • Riga Technical School of Tourism and Creative Industry • Estudis d´Hoteleria i Turisme CETT S.A. • Jekabpils Agrobusiness College • Istituto di Istuzione Superiore `De Amicis`•  Golfa Kluba Restorans  • Sapori d ´Italia S.R.L • Zipuli Restaurant Juuri