Culinary Tourism –koulutus iskee Suomi 100 -juhlavuoden teemaan

Matkamessuilla julkistettiin uusi matkailualan koulutus: Culinary Tourism – kestävää suomalaista gastronomiaa kaikille vieraille.

Perho Liiketalousopiston aikuiskoulutusyksikkö Perho PRO järjestää keväällä uudenlaisen Culinary Tourism –koulutuksen. Se on ruokamatkailuteemaan kuuluvaa täydennyskoulutusta, joka on suunnattu erityisesti oppaille ja matkailuyrityksille. Suomi 100–juhlavuotta kunnioittaen luvassa on mukaansatempaava sukellus suomalaiseen gastronomiaan!

Virallisesti kyse on matkaoppaan ammattitutkinnon erikoisoppaana toimiminen –tutkinnonosasta. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona, mikä tarkoittaa osaamisen näyttämistä aidoissa työtehtävissä. Tutkintotilaisuuksiin valmistava koulutus sisältää 10 lähipäivää.

Matkailijan(-kin) sydän valloitetaan vatsan kautta

Lähipäivien aikana tehdään monta ruokaretkeä eri teemoilla kuten luonto ja eräruoka, Lappi, kulttuuri ja design sekä lähiruoka. Tutustumisretkien lisäksi opiskelijat osallistuvat tapahtumiin ja työpajoihin. Samalla virkistetään opastuksen oppeja ja brändätään omaa osaamista. Mukanaolijat perustavat kukin oman blogin, jonne oma oppimisprosessi ra-kentuu. Blogin voi jättää elämään ja jakaa siellä myös myöhempiä ajatuksia ja halutes-saan yritystoiminnan käänteitä aiheen tiimoilta, mikä on erittäin suosittua ja toivottua.

Haku koulutukseen käynnissä

Culinary Tourism –koulutuksen hakuaika on käynnistynyt ja jatkuu helmikuun ajan. Koulutus starttaa maaliskuun lopussa ja kestää toukokuulle. Tutkinnonosana sen suorittavilla on aikaa syksyyn asti. Koulutukseen voi osallistua myös ilman että suunnittelee tutkinnon suorittamista. Mukaan haastetaankin kaikki suomalaisesta ruokamatkailusta kiinnostuneet.

Katso tarkempi ohjelma ja hae nyt Culinary Tourism >> -koulutukseen!