Hae nyt ravintola- ja catering-alan perustutkintoon

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittanut taitaa maukkaan ruoan valmistuksen ja tarjoilun perusasiat ja voi työskennellä joko kokin tai tarjoilijan työtehtävissä. Hakuaika on jatkuva ja vapaita opiskelupaikkoja täytämme neljä kertaa vuodessa. Perho Liiketalousopistossa kokin ammattiin voi opiskella myös englannin kielisessä koulutuksessa.

Ravintola- ja catering-alan perustutkintoon voi hakea jatkuvassa haussa.

Aloita ravintola-alan opinnot jo syksyllä

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon voi nopeimmillaan suorittaa 1,5 vuodessa! Ravintola-alalta hankkimasi aikaisempi osaaminen lyhentää opiskeluaikaasi. Voit opiskella koko tutkinnon tai tutkinnon osia päiväopintoina, työelämävaltaisesti tai oppisopimuskoulutuksena.

Hae opintoihin

  • peruskoulupohjalta
  • toisen asteen tutkinnon pohjalta (lukio tai ammatillinen perustutkinto)

Soveltuvuushaastattelut

  • Ti 23.6.2020 klo 9-12
  • Ti 4.8.2020 klo 9-12
  • Ma 10.8.2020 klo 13-15

Ilmoitamme hakijoille haastatteluajan sähköpostilla.

Opinnot alkavat elokuussa 2020.


LISÄTIEDOT – Haku ravintola- ja catering-alan perustutkintoon

Hakutoimisto / Töölön kampus
hakutoimisto (at) perho.fi
09 350 9210

    •  aukioloaika 9.00-14.00

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of