Erasmus+ Taste Europe on the Go!

OPH/Erasmus+ -ohjelma, strateginen kumppanuushanke KA2

Taste Europe on the Go! on hyvien käytäntöjen vaihtoa tukeva jatkohanke International POP-UP Restaurant- ja Culinary Caravan -hankkeille.

Hankkeen toiminta-aika: 1.9.2018–31.12.2021
Hankkeen koordinaattori: Perho Liiketalousopisto
Hankkeen partnerit: Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitos, Col’legi Badalonés, Istituto di Istruzione Superiore “De Amicis”, Estudis d’Hoteleria i Turisme CETT, IPSAR “Luigi Carnacina”, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja NHTV Breda University of Applied Sciences

Erasmus+ Taste Europe on the Go! -project presentation

Erasmus+ Taste Europe on the Go!

Click the image to open pdf

Taste Europe on the Go! -hankkeessa ravintola-alan ja liiketoiminnan opiskelijat suorittavat sähköisen englannin kielisen tutkinnonosan Working at a Company ja toteuttavat opettajien ohjaamina pop up -ravintolan.  AMK-opiskelijat Suomesta ja Hollannista toimivat pop up -ravintolassa esimiehinä.

Erasmus+ Taste Europe on the Go! - ravintola-alan yrittäjyys kiinnostaa yhä opiskelijoita


Neljä viikon mittaista workshopia järjestetään vuorotellen mukana olevissa maissa (Suomi, Italia, Espanja ja Hollanti). Hankeen viimeinen workshop ja pop up -ravintola toteutettiin marraskuussa 2021 Barcelonassa.

TEGO! -vastuuopettajat Perho Liiketalousopistossa:

Leni Palminkoski-Pihlamo, lehtori, markkinointi
Lecturer, Marketing
+358 (0)40 714 4274
leni.palminkoski-pihlamo (at) perho.fi

Akis Staboulis, lehtori, ruokatuotanto
Lecturer, Food Production
+359 (0)40 147 8542
akis.staboulis (at) perho.fi

Erasmus+ Taste Europe on the Go! – lisätiedot

Johanna Mäesalu, kansainvälisen toiminnan päällikkö
Manager, International Affairs
+358 (0)50 380 5944
johanna.maesalu (at) perho.fi

Taste Europe on the Go! -logo ©Jonna O. 


The very last TEGO workshop 2.–9.11.2021

TEGOn neljäs ja samalla vihoviimeinen viikon mittainen workshop toteutettiin marraskuun ensimmäisellä viikolla Barcelonassa. Siellä hankkeen viimeinen pop up -ravintola Smokehouse kestitsi la 6.–su 7.11.2021 Palo Alton markkinaväkeä savulohisandwicheillä ja tiramisulla.

TEGO in Barcelona:

Projektin päätteeksi opiskelijat tekivät vielä laskelmia ja analyysejä arvioidakseen, onnistuttiinko oikeasti vai oliko se vain hyvää fiilistä.

Koko TEGO-hankekauden workshopien parhaimmaksi noteeratun loppuesityksen vastaus tähän: ”BÅDE OCH – huikeita onnistumisia mutta myös parannettavaa 👍”

TEGO 2.–9.11.2021 Barcelonassa

Tegolaisten pop up- ravintola Smokehouse kestitsi la–su Palo Alton markkinaväkeä savulohisandwicheillä ja tiramisulla

Perholaisilla tegolaisilla matkaa valmistumiseen 15 osp vähemmän

Taste Europe on the Go! -hankkeessa perholaiset muun muassa kansainvälistyivät ja oppivat kantapäänkin kautta yritystoiminnan lainalaisuuksia sekä paketoivat näytöillä Yrityksessä toimiminen -tutkinnon osan 15 osp.

Kiitos tiimille! Thank you guys! We can where ever we are!

Check this in Instagram
@tego.barcelona2021


News Flashes

Teurastamon joulumarkkinat 2019 Erasmus+ Taste Europe on the Go!

Taste Europe on the Go! -joulumarkkinat järjestettiin 12/2018 Helsingin Kalasataman Teurastamolla


Examples of the materials for Taste Europe on the Go!


A localised homepage:

Erasmus+ Taste Europe on the Go!

Poster and 2-paged flyer:

Erasmus+ Taste Europe on the Go!


Taste Europe on the Go on Instagram

18.11.2021
https://www.instagram.com/p/CWaalU1DX1V/

3.6.2019

4.6.2019
https://www.instagram.com/p/ByR2SjtBFAw/

12.9.2019
https://www.instagram.com/p/B2TT0_Khh2u/

21.9.2018

IG 5.11.2018

View this post on Instagram

#perholiiketalousopisto’n & co. kansainvälisen @tasteeurope on The Go! -hankkeen #popup #ravintola avoinna @teurastamo #joulumarkkinat la 15.12. klo 10–17 ja su 16.12. klo 10–16. Tarjolla esimerkiksi näitä HERKKUJA: #VORSCHMACK (itäeurooppalainen jauhetusta lihasta, sipulista, vedestä ja anjoviksesta tai sillistä valmistettu ”makujen sillisalaatti”) – #STAMPPOT (hollantilainen perinneruoka, muussattua perunaa ja esim. lehtikaalia ”…stamppot combines two of the Dutch cooking specialties a) mashing and b) boiling. First you boil the shit out of various veggies (potatoes, carrots, etc.). Then you mash the hell out of all of them, throw a little sausage on the side, and voila, a perfect Dutch meal!”) – #FOCACCIA (italialaista vehnäleipää, jonka valmistuksessa ei ole säästelty merisuolalla ja oliiviöljyä) – #CHURROS (espanjalaiset rapsakoiksi uppopaistetut munkkitangot) + hottiakin hotimpaa #kaakao’ta ja #omenaglögi’ä Tervetuloa ottamaan kansainvälinen alku jouluun! #perholainen #ravintolaala #kokki #tarjoilija #liiketoiminta #merkonomi #ammatillinenkoulutus #kansainvälisyys #erasmusplus #kansainvälinenliikkuvuus #yhteishaku2019 #jatkuvahaku

A post shared by Perho Liiketalousopisto (@perholiiketalousopisto) on

10.11.2018
https://www.facebook.com/events/1794205894038769/

17.12.2018