Sisäiset hankkeet
Ravintola-alan AMK-väyläopinnot
Ravintola-alan AMK-väyläopinnot
Hankkeen kuvaus: Perho Liiketalousopisto ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kehittävät väyläopintoja ravintola-alan opinnoista Ruokatuotannon johtamisen restonomi (AMK) koulutukseen. Hankkeen tavoitteena on luoda ravintola-alan ammatillisen perustutkinnon suorittajalle mahdollisuus yhdistää omiin opintoihin ammattikorkeakoulun opintojaksoja.
Ravintola-alan AMK-väyläopinnot mahdollistavat perholaisille sujuvan siirtymisen ammattikorkeakoulun jatko-opintoihin. Väyläopinnoissa huomioidaan opiskelijoiden henkilökohtaiset opintopolut ja ammatillisen tutkinnon loppuun suorittaminen. Opintojen jälkeen opiskelijat voivat hakea Haaga-Helia ammattikorkeakouluun restonomitutkintoon suoraan toisen lukuvuoden opiskelijaksi.
Yhteistyöhankkeen ensimmäisten väyläopiskelijoiden opinnot alkoivat elokuussa 2019.
Partneri: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Lisätiedot: paivi.kaksonen (at) perho.fi / katja.winogradow (at) perho.fi
birgitta.nelimarkka (at) haaga-helia.fi
SYPPI – palvelumuotoilu
SYPPI – palvelumuotoilu
Hankkeen kuvaus: Ydinprosessien kehittämistä ja uudistamista palvelumuotoilun keinoin. Tavoitteena on levittää muotoiluajattelua Perho Liiketalousopistossa ja käyttää palvelumuotoilun menetelmiä kaikessa kehittämistyössä niin, että kunkin prosessin asiakkaat ovat aina kehittämistoimen ytimessä ja mukana kehittämisessä.
Lisätiedot: sini.nuorgam (at) perho.fi
Green City Farm
Green City Farm
Hankkeen kuvaus: Ydinprosessien kehittämistä ja uudistamista palvelumuotoilun keinoin. Tavoitteena on levittää muotoiluajattelua Perho Liiketalousopistossa ja käyttää palvelumuotoilun menetelmiä kaikessa kehittämistyössä niin, että kunkin prosessin asiakkaat ovat aina kehittämistoimen ytimessä ja mukana kehittämisessä.
Lisätiedot: jarmo.ake (at) perho.fi
Kestävä gastronomia -huippuseminaari
Verkkokampus iPerho
Verkkokampus iPerho
Lisätiedot: tutteli.nurminen (at) perho.fi