Sisäiset hankkeet

Ravintola-alan AMK-väyläopinnot

Ravintola-alan AMK-väyläopinnot

Hankkeen kuvaus: Perho Liiketalousopisto ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kehittävät väyläopintoja ravintola-alan opinnoista Ruokatuotannon johtamisen restonomi (AMK) koulutukseen. Hankkeen tavoitteena on luoda ravintola-alan ammatillisen perustutkinnon suorittajalle mahdollisuus yhdistää omiin opintoihin ammattikorkeakoulun opintojaksoja.

Ravintola-alan AMK-väyläopinnot mahdollistavat perholaisille sujuvan siirtymisen ammattikorkeakoulun jatko-opintoihin. Väyläopinnoissa huomioidaan opiskelijoiden henkilökohtaiset opintopolut ja ammatillisen tutkinnon loppuun suorittaminen. Opintojen jälkeen opiskelijat voivat hakea Haaga-Helia ammattikorkeakouluun restonomitutkintoon suoraan toisen lukuvuoden opiskelijaksi.

Yhteistyöhankkeen ensimmäisten väyläopiskelijoiden opinnot alkoivat elokuussa 2019.

Partneri: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Lisätiedot: paivi.kaksonen (at) perho.fi / katja.winogradow (at) perho.fi
birgitta.nelimarkka (at) haaga-helia.fi

Kokin väyläopinnot, restonomi >>

SYPPI – palvelumuotoilu

SYPPI – palvelumuotoilu

Hankkeen kuvaus: Ydinprosessien kehittämistä ja uudistamista palvelumuotoilun keinoin. Tavoitteena on levittää muotoiluajattelua Perho Liiketalousopistossa ja käyttää palvelumuotoilun menetelmiä kaikessa kehittämistyössä niin, että kunkin prosessin asiakkaat ovat aina kehittämistoimen ytimessä ja mukana kehittämisessä.

Lisätiedot: sini.nuorgam (at) perho.fi

Ravintola Solut

Ravintola Solut

Hankkeen kuvaus: Hankkeen tavoitteena on kehittää Ravintola Perhon toimintaa siten, että ravintola toimii kaikkien Perho Liiketalousopiston koulutusalojen opiskelijoiden oppimisympäristönä.

Hankkeen puitteissa eri koulutusalojen opettajat ja ravintolan henkilöstö verkostoituvat ja kehittävät Perho Liiketalousopiston sisäisiä oppimisympäristöjä yhdessä. Tutkinnon tavoitteiden lisäksi huomioidaan liiketoiminnan tavoitteet, jotka nivoutuvat yhteen hankkeessa. Ravintolan brändiä ja toimintaa kirkastetaan Perho Liiketalousopiston arvojen ja strategian mukaisesti.

Lisätiedot: jaana.makinen (at) perho.fi

Green City Farm

Green City Farm

Hankkeen kuvaus: Ydinprosessien kehittämistä ja uudistamista palvelumuotoilun keinoin. Tavoitteena on levittää muotoiluajattelua Perho Liiketalousopistossa ja käyttää palvelumuotoilun menetelmiä kaikessa kehittämistyössä niin, että kunkin prosessin asiakkaat ovat aina kehittämistoimen ytimessä ja mukana kehittämisessä.

Lisätiedot: jarmo.ake (at) perho.fi

Oma kaupunkipelto – Green City Farm >>

Kestävä gastronomia -huippuseminaari

Kestävä gastronomia

Huippuseminaari 2019 >>

Lisätiedot: juha.ojajarvi (at) perho.fi

Verkkokampus iPerho

Verkkokampus iPerho

Lisätiedot: tutteli.nurminen (at) perho.fi