Kestävä kehitys
Keke on perholaista arkea
Kestävä kehitys kuuluu vahvasti Perho Liiketalousopiston koulutuksen osaamistavoitteisiin ja on osa työelämän kehitys- ja innovaatiotoimintaa.
Kestävän kehityksen teemoissa painottuvat mm. ravinto ja terveys, monikulttuurisuus ja kansainvälisyys sekä vastuulliset hankinnat ja kestävä kulutus
- kiinnitämme huomiota hiilijalan- ja -kädenjälkeemme
- edistämme kierrätystä
- suojelemme luonnon monimuotoisuutta
- edistämme kestävää gastronomiaa
Noudattamalla kestävän kehityksen ohjeita voimme tehostaa toimintoja ja vähentää ympäristön kuormitusta. Innostamme henkilökuntaamme ja opiskelijoitamme huomioimaan kestävän kehityksen myös omassa arjessaan tavoitteena, että kestävän kehityksen mukaisesta toiminnasta tulee luonnollinen osa heidän ammattitaitoaan, jota he haluavat ja osaavat välittää myös muille.
Kestävän kehityksen ohjelman pohjana on kestävän kehityksen sertifiointijärjestelmä, jota ylläpitää Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen OKKA-säätiö >>
Ravintola Perho sekä Töölön kampuksen opiskelija- ja henkilöstöravintola Herkku saivat marraskuussa 2014 Portaat Luomuun >> diplomit. Portaat Luomuun on ammattikeittiölle suunnattu ohjelma, jossa edistetään luomun käyttöä etenemällä viisivaiheista portaikkoa ylöspäin, jonka huippuna on tähtiporras.
Lisätietoja
Jarmo Åke
koulutusteknologian kehittämispäällikkö
040 1478 552
jarmo.ake (at) perho.fi