Kestävä kehitys

Keke on perholaista arkea

Kestävä kehitys kuuluu vahvasti  Perho Liiketalousopiston koulutuksen osaamistavoitteisiin ja on osa työelämän kehitys- ja innovaatiotoimintaa.

Yllä oleva video esittelee YK-liiton Agenda 2030 tavoitteita toteuttavaa toimintaamme kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Agenda 2030 oli myös opintovuoden 2020–2021 kestävän kehityksen teemamme.

Kestävän kehityksen teemoissa painottuvat mm. ravinto ja terveys, monikulttuurisuus ja kansainvälisyys sekä vas­tuul­li­set han­kin­nat ja kes­tä­vä ku­lu­tus

  • kiinnitämme huomiota hiilijalan- ja -kädenjälkeemme
  • edistämme kierrätystä
  • suojelemme luonnon monimuotoisuutta
  • edistämme kestävää gastronomiaa

Noudattamalla kestävän kehityksen ohjeita voimme tehostaa toimintoja ja vähentää ympäristön kuormitusta. Innostamme henkilökuntaamme ja opiskelijoitamme huomioimaan kestävän kehityksen myös omassa arjessaan tavoitteena, että kestävän kehityksen mukaisesta toiminnasta tulee luonnollinen osa heidän ammattitaitoaan, jota he haluavat ja osaavat välittää myös muille.

Perholainen kestävä kehitys

Kestävän kehityksen ohjelman pohjana on kestävän kehityksen sertifiointijärjestelmä, jota ylläpitää  Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen OKKA-säätiö >>

Ravintola Perho sekä Töölön kampuksen opiskelija- ja henkilöstöravintola Herkku saivat marraskuussa 2014  Portaat Luomuun >> diplomit.  Portaat Luomuun on ammattikeittiölle suunnattu ohjelma, jossa edistetään luomun käyttöä etenemällä viisivaiheista portaikkoa ylöspäin, jonka huippuna on tähtiporras.


Lisätietoja

Jarmo Åke
koulutusteknologian kehittämispäällikkö
040 1478 552
jarmo.ake (at) perho.fi