Kestävä gastronomia

Jätä talosi ja pihapiirisi jälkipolville paremmassa kunnossa kuin olet sen itse saanut

Kestävä gastronomia yksinkertaistettuna tarkoittaa kestävästi kasvatettua, tuotettua ja valmistettua ruokaa.

Raaka-aineet ja ruoan valmistustavat valitaan ottaen huomioon kokonaisvaltaisesti niiden ekologinen, ekonominen, sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä vaikutus ympäröivään maailmaan. Maapallo on pihapiirisi – pidä siitä hyvää huolta!

kuvituskuva: kestävän kehityksen puu

Puhtaista sesonginmukaisista lähiruokaraaka-aineista valmistetaan

gastronomisesti parasta ruokaa

  • monimuotoista
  • nautinnollista
  • ei rasita ympäristöä ylenpalttisesti

Perholaiset ravintola-alan opet Espanjassa laajentamassa tietouttaan vaihtoehtoisista proteiineista >>