Kokiksi työssä oppien! Kokin intensiivikoulutus

Perho PRO järjestää yhteistyössä TE-toimiston kanssa kokin intensiivikoulutuksen 3.4. – 31.5.2018. Hakuaika 23.2.2018 saakka.

Kokin intensiivikoulutukseen voi hakeutua vähintään 18-vuotias työtön, jolla ei ole ammatillista koulutusta tai työtön tai työttömömyysuhan alla oleva ammatin vaihtaja. Koulutukseen hakijoiden tulee olla kiinnostuneita palveluammatissa ja keittiössä työskentelystä.

Kokin intensiivikoulutus on työelämälähtöisesti suunniteltua, keittiötyöskentelyn perustaitoihin keskittyvää osatutkintotavoitteista koulutusta. Koulutus tapahtuu pääasiassa Perho Liiketalousopiston opetuskeittiössä. Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, johon kuuluu lähi- ja verkko-opetusta sekä työpaikalla tapahtuva oppiminen (7.-30.5.2018). Koulutus on pääsääntöisesti päiväopiskelua.

Koulutukseen kuuluvan työssäoppimisen aikana opiskelijat suorittavat Majoitus- ja ravitsemispalveluissa toimiminen -tutkinnon osan (Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto).

Kaikille opiskelijoille tehdään opintojen henkilökohtaistaminen (HOKS). Opintojen kesto voi vaihdella yksilöllisesti henkilökohtaistamisen mukaisesti.

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Kokin intensiivikoulutuksen sisällön ja aikataulun löydät tästä linkistä.

Koulutukseen hakeutuminen tapahtuu te-toimiston sivuilta. >> Haussa oleva työvoimakoulutus ja kirjoita hakusanakenttään 677397.

Koulutuksen esitteen voit ladata tästä linkistä.

Lisätietoja koulutuksesta:

Perho PRO, Anneli Väätäinen, 050 383 9414, anneli.vaatainen@perho.fi

TE-toimisto, Salla Frydrychová, salla.frydrychova@te-toimisto.fi