Lähiesimiesvalmennusta tarjolla Haaga-Perhossa

Lähiesimiesvalmennus

Kasva esimieheksi ja hyväksi vuorovaikuttajaksi

Lähiesimiehen koulutusohjelma antaa hyvät perusvalmiudet ravintola- ja matkailualan esimiestehtäviin. Koulutusohjelma keskittyy sisältöihin, jotka antavat opiskelijoille oivalluksia ja työkaluja sovellettavaksi käytännön arkeen ja tuleviin esimiestehtäviin. Koulutuksessa tuetaan esimieheksi kasvua painottaen aitoa ihmisten välistä kohtaamista ja vuorovaikutusta, jotka ovat lähiesimiestyön ytimessä.

Lähiesimiehen koulutusohjelma antaa valmiudet lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittamiseen joustavasti työn ohella. Ennen koulutuksen alkua toteutetaan lähtötason osaamisen sekä työtehtävän kartoitus, joiden pohjalta jokaiselle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, yksilöllinen oppimispolku. Näyttötutkinto on mahdollista suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta aiemmin hankittu ja tunnistettu osaaminen huomioiden.

Opintojen kokonaiskesto

Koulutusohjelma sisältää noin 12 lähiopetuspäivää 1 – 2 päivän jaksoissa Helsingissä (Perhonkatu 10/ Proffa), arkisin klo 9 -16.00. Lähiesimiehen koulutusohjelman kokonaiskesto on noin 9 – 15 kk.

Kouluttajina toimivat kokeneet ravintola- ja matkailualan esimiestyön asiantuntijat Haaga-Perhon verkostosta. Lähiopetusta täydennetään käytännönläheisillä ja innostavilla etätehtävillä, joiden avulla koulutus sidotaan tiukasti esimiestyön ja työpaikan arkeen.

Koulutukseen sisältyy näyttötutkinnon suorittamisen ohjaus ja arviointi. Oppisopimuskoulutuksena maksat vain 58€ tutkintomaksun.

Lähiesimiehen koulutusohjelman teemat ja aikataulu

• startti – Sinun polkusi esimiestyön osaajaksi
• esimiestyön peruspilarit
• pätevä perehdyttäjä & osaava ohjaaja
• eurot viivan alle
• henkilöstötyön perusteet
• asiakas pääosassa
• sinun polkusi esimiehenä

Seuraava Lähiesimiehen valmennusohjelma alkaa 14.9.2016. Viimeinen hakupäivä 29.8.2016.

Kysy lisätietoja koulutuksesta

Heidi Malin
heidi.malin(a)haagaperho.fi, 050 574 6867