Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto

Perho PROssa alkaa 15.5.2018 keittiön johtamiseen painottuva esimieskoulutus.

Perho PROn Majoitus- ja ravitsemisalan erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus antaa sinulle, ravintolan esimies tarvitsemasi työkalut työssäsi onnistumiseen.

Koulutuksen teemoja:

• Vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot
• Taloudellinen ja kannattava toiminta osana esimiestyötä, kustannuslaskenta
• Työlainsäädäntö
• Esimiestyö, henkilöstön ja osaamisen johtaminen
• Rekrytointi, perehdyttäminen ja töiden organisointi
• Asiakkaan kohtaaminen ja henkilökohtainen myyntityö
• Myynnin johtaminen ja suositusmyynti
• Työpaikkaohjaajana ja –arvioijana toimiminen
• Kehittämisprojektin toteuttaminen

Lisätietoja sekä ravintola Olon keittiöpäällikkö Heikki Liekolan ajatuksia koulutuksesta saat täältä.