Matkailualan opinnoille on nyt hyvä hetki

Oletko ilman opiskelupaikkaa? Poimi parhaat palat!

Hae jo tänään jatkuvassa haussa elokuussa alkaviin matkailualan aikuiskoulutukseen – lukio-/muu opintopohjaisiin ammatillisiin opintoihin.

Vaikka juuri nyt matkailuala sakkaisikin koko maailmaa ravistelleen koronapanepidemian takia, vauhti palaa ja jatkaa taas kasvuaan – esimerkiksi pääkaupunkiseudulle on suunnitteilla kolmisenkymmentä uutta hotellia.

Paluu tuttuun kiitoon ehtii tapahtua jo sillä aikaa, kun sinä opiskelet meillä matkailualan perustutkinnon nollasta sataan tai hankit osatutkinnolla (tutkinnon osa tai osia) lisäosaamista.

Nyt on siis hyvä hetki aloittaa esimerkiksi lukion jälkeiset jatko-opinnot tai palata työelämästä koulunpenkille.

Matkailualan työllistymismahdollisuudet myös ulkomaille ovat hyvät. Hyvällä ammatillisella perustutkintotodistuksella voi nyt myös päästä suoraan sisään ammattikorkeakouluun ilman pääsykoetta.


Varmista jo tänään opiskelupaikkasi elokuuksi

Opintojen keskimääräinen kesto on yksilöllinen, keskimäärin 1,5 vuotta. Jos sinulla ei ole matkailualan pätevyyttä, mutta työkokemusta on, voit hankkia koko tutkinnon alle vuodessa. Aiemmat opinnot (lukio, ammatilliset opinnot ym.) ja työkokemus nopeuttavat tutkintoon valmistumista.

Opiskelijavalinnat tehdään matkailualan perustutkintoon. Osaamisalan valinta tapahtuu ensimmäisen opintovuoden aikana:

Meiltä valmistut oman valintasi ja aikataulusi mukaan –  tutustu osaamisalavaihtoehtoihin!

Meillä voit pätevöityä myös ulkomaanoppaaksi

Matkailualan perustutkinto-opinnoissamme sinulla on mahdollisuus pätevöityä myös ulkomaanoppaaksi ja työskennellä matkanjärjestäjän palveluksessa ulkomaan kohteissa.

Matkailualan opinnoille on nyt hyvä hetki

Matkailualan opinnoille on nyt hyvä hetki

Naps! Poimi parhaat palat!


Perho Liiketalousopiston matkailualan perustutkintokoulutuksen yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Finnair, SMAL, FBTA ja Amadeus

Matkailualan koulutuksen yhteistyökumppaneitamme: Finnair, SMAL, FBTA ja Amadeus


Lisätiedot