ALUMNITOIMINTA

#perholainenalumni

Helmi Liiketalousopisto, Ravintolakoulu Perho ja Haaga-Perho yhdistyivät 1.1.2017 ravintola-, matkailu- ja liiketoiminnan alojen sekä huippu-urheilun Perho Liiketalousopistoksi. Perho PRO on Perho Liiketalousopiston aikuis- ja lisäkoulutusyksikkö.

Alumnina pääset verkostoitumaan helmien, perhojen, haagalaisten sekä prolaisten ja uusien perholaisten alumnien, nykyisten opiskelijoiden sekä työnantajien kanssa ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden ammatillista koulutusta!

Perholainen alumni -yhteisö

Perholainen alumni -yhteisö on ravintola-, matkailu- ja liiketalouden alojen sekä huippu-urheilun ammatillinen verkosto, johon voivat liittyä kaikki Perho Liiketalousopistossa ja Perho PRO’ssa sekä Helmi Liiketalousopistossa, Ravintolakoulu Perhossa ja Haaga-Perhossa tutkinnon suorittaneet.

Alumnius tarjoaa monipuolista ja aikaansa seuraavaa toimintaa, joilla voit kehittää työelämävalmiuksiasi tai löytää vaikka kokoaan uuden suunnan urallesi.

Alumnina sinulla on myös mahdollisuus tavata opiskeluaikaisia ystäviä ja tuttuja ilman, että joudut etsimään heidät kaikki somesta tai numerotiedustelusta. Lisäksi pääset petraamaan Perho Liiketalousopiston ja/tai Perho PRO’n toimintaa vaikka palvelumuotoilun keinoin.

Alumnietuja & -tapahtumia

Liity alumniksi!

Alumnitoimintaan rekisteröityminen

Rekisteröityminen on maksutonta
  • Tutkinto / koulutus, jonka olen suorittanut Perho Liiketalousopistossa ja Perho PROssa sekä aikaisemmin Helmi Liiketalousopistossa, Ravintolakoulu Perhossa ja Haaga-Perhossa.
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, jpg, png, doc, ppt, docx, pptx.