ALUMNITOIMINTA

Liity perholaiseksi alumniksi!

Lämpimästi tervetuloa perholaiseen alumnitoimintaan. Kuulut vahvasti Perho Liiketalousopistoon ja työelämäyhteistyöhön, olet sitten työssä tai opiskelet edelleen.

Kohtaa ravintola-, matkailu- ja liiketalouden osaajia – verkostoidu

Perholaisessa alumnitoiminnassa olet lähellä ravintola-, matkailu- ja liiketalouden alojen osaajia Suomessa tai ympäri maailmaa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden verkostoitua alumnitapahtumissa, seminaareissa ja yhteisissä tapaamisissa.

Työssäsi tai opinnoissasi olet kiinni ajankohtaisessa tiedossa ja osaamisessa, jotka haluat jakaa kaikille perholaisille. Verkostoitumalla valmistuneiden, lähes valmistuneiden sekä opiskelijoiden kanssa pääset kertomaan päivän polttavimmista aiheista meille uteliaille ja urallansa eteneville.

Toivomme myös uusia ideoita perholaisen toiminnan kehittämiseen.

Kiikarissa uusi ura ja täydennyskoulutus?

Kiinnostaako sinua täydennyskoulutus tai uusi ura? Aikuisille suunnattu Perho PRO:n koulutustarjontamme akselilla ravintola-matkailu-liiketalous on laaja.

Lue lisää Perho PROn koulutuksista täältä >>

Ota yhteyttä, jos kysymyksesi liittyvät

Aikuisopintoihin ja räätälöityihin koulutusratkaisuihin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille sekä hankkeisiin

Työnhakuun, uraohjaukseen tai –suunnitteluun

Katja Winogradow, uravalmentaja, lehtori
040 809 3636
katja.winogradow (at) perho.fi

Työssäoppimiseen

Perholaiseen alumnitoimintaan

perholainen (at) perho.fi

Liity mukaan perholaiseen alumniverkostoon!

Pysy ajan tasalla, verkostoidu monialaisesti alumnitapahtumissa ja kohtaa nykyisiä opiskelijoita. Pääset halutessasi mukaan vaikuttamaan.  Perho Liiketalousopiston perholainen alumnitoiminta on maksutonta. Saat uutiskirjeen kahdesti vuodessa ja tietoa aikuisopinnoista ja täydennyskoulutuksesta.