ALUMNITOIMINTA

Liity perholaiseksi alumniksi!

Lämpimästi tervetuloa perholaiseen alumnitoimintaan. Kuulut vahvasti Perho Liiketalousopistoon ja työelämäyhteistyöhön, olet sitten työssä tai opiskelet edelleen.

Kohtaa ravintola-, matkailu- ja liiketalouden osaajia – verkostoidu

Perholaisessa alumnitoiminnassa olet lähellä ravintola-, matkailu- ja liiketalouden alojen osaajia Suomessa tai ympäri maailmaa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden verkostoitua alumnitapahtumissa, seminaareissa ja yhteisissä tapaamisissa.

Työssäsi tai opinnoissasi olet kiinni ajankohtaisessa tiedossa ja osaamisessa, jotka haluat jakaa kaikille perholaisille. Verkostoitumalla valmistuneiden, lähes valmistuneiden sekä opiskelijoiden kanssa pääset kertomaan päivän polttavimmista aiheista meille uteliaille ja urallansa eteneville.

Toivomme myös uusia ideoita perholaisen toiminnan kehittämiseen.

Kiikarissa uusi ura ja täydennyskoulutus?

Kiinnostaako sinua täydennyskoulutus tai uusi ura? Aikuisille suunnattu Perho PRO:n koulutustarjontamme akselilla ravintola-matkailu-liiketalous on laaja.

Lue lisää Perho PROn koulutuksista täältä >>

Ota meihin yhteyttä, jos kysymyksesi liittyvät

Aikuisopintoihin ja räätälöityihin koulutusratkaisuihin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille sekä hankkeisiin

Työnhakuun, uravalmennukseen tai –suunnitteluun

Mari Biström, uravalmentaja, opiskelijatuen koordinaattori (Malmin kampus)
050 431 6687
mari.bistrom (at) perho.fi

Katja Winogradow, uravalmentaja, lehtori (Töölön kampus)
040 809 3636
katja.winogradow (at) perho.fi

Työssäoppimiseen

Perholaiseen alumnitoimintaan

perholainen (at) perho.fi


Lomakelähetyksien kanssa on ollut ongelmia. Jos hakulomakkeen lähetyksen jälkeen näytöllesi ei ilmesty heti kiitosviestiä, otathan ystävällisesti yhteyttä hakemasi koulutuksen yhteyshenkilöön ja varmista, että hakemuksesi on vastaanotettu!

Liity mukaan perholaiseen alumniverkostoon!

Pysy ajan tasalla, verkostoidu monialaisesti alumnitapahtumissa ja kohtaa nykyisiä opiskelijoitamme. Pääset halutessasi mukaan vaikuttamaan.  Perho Liiketalousopiston perholainen alumnitoiminta on maksutonta. Alumninamme saat kahdesti vuodessa uutiskirjeen sähköpostiisi.
  • Tutkinto / koulutus, jonka olen suorittanut Perho Liiketalousopistossa ja Perho PROssa sekä aikaisemmin Helmi Liiketalousopistossa, Ravintolakoulu Perhossa ja Haaga-Perhossa.

Perun alumnijäsenyyteni >>

Muutan yhteystietoni >>

Uutiskirjeen tilaus / peruminen >>