Kampukset

Malmi – Töölö – iPerho

Perho Liiketalousopisto toimii kahdella fyysisellä ja yhdellä digitaalisella kampuksella, jotka kaikki tarjoavat monipuolisen oppimisympäristön ammatillisen osaamisen hankkimiselle.

kuvituskuva: kartalla Malmin ja Töölön kampukset sekä verkkokampus

Opetuksessa hyödynnetään mobiililaitteita ja älypuhelimia sekä sosiaalisen median välineitä. Opiskelijoiden saatavilla on tabletteja, kannettavia- ja pöytätietokoneita.

Malmin kampus

Vanha Helsingintie 13 (ent. Latokartanontie 12), 00700 Helsinki >>

Malmin kampus sijaitsee Helsingin Malmilla hyvien kulkuyhteyksien varrella, mm. noin viiden minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta. Perho Liiketalousopiston omistamassa reilun 10.000 neliön koulukiinteistössä toimii myös oppilaitoksen oma liikuntakeskus Helmi Center sekä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun liiketoiminnan päiväopintojen kampus.

Matkailualan ja liiketoiminnan oppimisympäristöjä

  • Kauppaluokka
  • Visuluokka
  • Amadeus-luokka

Töölön kampus

Perhonkatu 10 ja 11, 00100 Helsinki >>

Perho Liiketalousopiston Töölön kampus sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä sujuvien kulkuyhteyksien varrella noin viiden minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta Perhonkadun ja Mechelininkadun kulmassa. Toistensa välittömässä läheisyydessä toimivat Ravintola Perhon talo ja Perhon Proffa. Perhokatu 11 -rakennuksessa toimivat myös oppilaitoksen oma opetusravintola Ravintola Perho ja Perho Panimo.

Ravintola- ja catering-alan oppimisympäristöjä


Verkkokampus iPerho

perhobusinesscollege.mrooms.net >>

Perho Liiketalousopiston verkkokampus iPerho on oppilaitoksen kolmas aktiivinen kampus, jossa yhdistyvät kaikki opiskelijan tarvitsemat digitaaliset palvelut. Verkkokampuksen palveluihin kuuluvat ajanmukainen oppimisympäristö, opiskelijahallinnon palvelut ja opiskelijan työelämässä tarvitsemat ohjelmistot.

Kampukset

Koulutuksen siirtyessä yhä enemmän työpaikoille, on tärkeää, että yhteys opiskelijan, oppilaitoksen ja työnantajien välillä toimii mutkattomasti. Verkkokampus iPerho tarjoaa välineet yhteydenpitoon, kokemusten ja ajankohtaisten asioiden jakamiseen myös kansainvälisillä jaksoilla.

Opiskelijoiden omia tietoteknisiä laitteita voidaan käyttää oppimisen tukena huoltajien kanssa sovittavilla tavoilla. Samalla varmistetaan, että kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus tieto- ja viestintäteknologian käyttöön.