Kampukset

Malmi – Töölö – Urhea – iPerho

Perho Liiketalousopisto toimii kahdella fyysisellä ja yhdellä digitaalisella kampuksella, jotka kaikki tarjoavat monipuolisen oppimisympäristön ammatillisen osaamisen hankkimiselle.

Opetuksessa hyödynnetään mobiililaitteita ja älypuhelimia sekä sosiaalisen median välineitä. Opiskelijoiden saatavilla on tabletteja, kannettavia- ja pöytätietokoneita.

Perho Liiketalousopisto kampukset Malmi – Töölö – Urhea – iPerho

Malmin kampus

Vanha Helsingintie 13, 00700 Helsinki >>

Malmin kampus sijaitsee Helsingin Malmilla hyvien kulkuyhteyksien varrella, mm. noin viiden minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta. Perho Liiketalousopiston omistamassa reilun 10.000 neliön koulukiinteistössä toimii myös oppilaitoksen oma liikuntakeskus Helmi Center sekä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun liiketoiminnan päiväopintojen kampus.


Töölön kampus

Perhonkatu 10 ja 11, 00100 Helsinki >>

Perho Liiketalousopiston Töölön kampus sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä sujuvien kulkuyhteyksien varrella noin viiden minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta Perhonkadun ja Mechelininkadun kulmassa. Toistensa välittömässä läheisyydessä toimivat Ravintola Perhon talo ja Perhon Proffa. Perhokatu 11 -rakennuksessa toimivat myös oppilaitoksen oma opetusravintola Ravintola Perho ja Perho Panimo.


Urhea-kampus

Mäkelänkatu 47, 00550 Helsinki >>

Urhea-kampuksella toimivat Olympiavalmennuskeskus Helsinki, johon kuuluvat Urhea-halli, Urhea-koti, Mäkelänrinteen lukio, Märsky, sekä Mäkelänrinteen uintikeskus.

Urhea tukee muun muassa Perho Liiketalousopiston Urhea-linjojen urheilijoiden kaksoisuraa. Päätavoitteena on mahdollistaa huippu-urheilijoiden hyvä arki urheilu-uralla kuin sen jälkeenkin muun muassa sujuvoittamalla urheilun yhdistämistä ammattiin opiskeluun.

Urhea-linjamme Sporttikaksari-kaksoistutkinto toteutetaan kokonaisuudessaan Märskyssä Urhea-kampuksella.

Valtakunnallinen urheiluoppilaitos

Urheiluoppilaitos

Jo 25 vuoden ajan innostava tehtävänämme on ollut tarjota urheilusta motivoituneille nuorille oppimisympäristö, jossa opiskelu on ollut mahdollista yhdistää tavoitteelliseen valmentautumiseen.

Huippu-urheilu ja opiskelu Urhea-linjalla urheiluoppilaitos

Urheiluoppilaitoksessa voit yhdistää opiskelun ja huippu-urheilun

Viimeiset kuusi vuotta olemme toteuttaneet urheilijakoulutusta urheiluoppilaitoksena: Perho Liiketalousopistolla on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä urheilijoiden ammatillisen koulutuksen erityistehtävä ja valtakunnallisen urheiluoppilaitoksen status. Lisäksi olemme Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian Urhean aktiivinen jäsen.


Verkkokampus iPerho

perhobusinesscollege.mrooms.net >>

Kampukset – iPerho

Perho Liiketalousopiston verkkokampus iPerho on oppilaitoksen neljäs aktiivinen kampus, jossa yhdistyvät kaikki opiskelijan tarvitsemat digitaaliset palvelut. Verkkokampuksen palveluihin kuuluvat ajanmukainen oppimisympäristö, opiskelijahallinnon palvelut ja opiskelijan työelämässä tarvitsemat ohjelmistot.

Koulutuksen siirtyessä yhä enemmän työpaikoille, on tärkeää, että yhteys opiskelijan, oppilaitoksen ja työnantajien välillä toimii mutkattomasti. Verkkokampus iPerho tarjoaa välineet yhteydenpitoon, kokemusten ja ajankohtaisten asioiden jakamiseen myös kansainvälisillä jaksoilla.

Opiskelijoiden omia tietoteknisiä laitteita voidaan käyttää oppimisen tukena huoltajien kanssa sovittavilla tavoilla. Samalla varmistetaan, että kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus tieto- ja viestintäteknologian käyttöön.