Pääsiäismyyjäiset Teurastamolla paketissa ja rusetti päällä

Liiketalouden PM14A-ryhmän opiskelijat, tulevat merkonomit,  järjestivät
Pääsiäismyyjäiset Teurastamolla la 1.–su 2.4.2017.
Myynnissä oli muun muassa kokkiopiskelijoidemme valmistamia pääsiäisherkkuja kuten mämmiä ja pashaa sekä luomujauhoja, Helsingin Kahvipaahtimon limited edition –pääsiäiskahvia ja arpoja. Vieraat pääsivät myös koristelemaan pääsiäisvitsoja ja -munia.

– Katariinan yhteenveto –

Pääsiäismyyjäiset olivat koko ryhmämme mielestä kaiken kaikkiaan onnistunut ja hauska tapahtuma. Vaikka säät eivät meitä sinä viikonloppuna suosineetkaan, jaksoimme silti olla iloisia ja hyvällä meiningillä aamusta iltaan.

Kiitokset Pääsiäismyyjäisten yhteistyökumppaneillemme sekä paikalla töissä ja asiakkaina olleille Perho Liiketalousopiston opiskelijoille ja opettajille!

Tälläisiä olivat ryhmämme myyjäisfiilikset:

Pääsiäismyyjäiset Teurastamolla paketissa ja rusetti päälläWalid, Jasse & Lauri: viikonlopun huono sää verotti asiakasmääriä.

Piristystä toi kuitenkin lauantainen tyynysota. Se toi Teurastamolle paljon porukkaa ja meille asiakkaita: lauantai oli myynnillisesti sunnuntaina parempi.

Pääsiäismyyjäiset oli onnistunut ja kiva kokemus.

***

Henna, Jenni & Katariina: myyjäisviikonloppumme alkoi myyntipöytien valmistelulla  ja viime hetken hienosäädöillä. Myyntituotteemme olivat aika lailla suunnattu lapsille, mutta harmiksemme heitä tuli myyjäisiin vain harvakseltaan.

Mutta oppiminen oli kivaa ja erilaista myyjäisiä järjestäessä!

Siinä joutui miettimään alusta alkaen mitä kaikkea tapahtuman järjestäminen vaatii. Ja myyjäiset itsessäänkin onnistuivat hyvin.

***

Pääsiäismyyjäiset Teurastamolla paketissa ja rusetti päälläOstap & Mete: toimme Teurastamolle kaiken tarvittavan myyjäisiä varten mukaan lukien itsemme 😀 Oli to-del-la huono sää koko päivänä, mikä vaikutti asiakasmäärään – tiimimme myyntipiste oli ulkona…

***

Eetu, Hakim & Ville: ihmisiä oli alueella yleensäkin todella vähän viikonloppuna. Myyjäisten ollessa jo käynnissä kävimme vielä  jakamassa mainoksia Kalasataman metroasemalla ja Lidlissä menoa vilkastaaksemme, mutta vasta iltapäiväinen  tyynysota veti Teurastamolle hiukan enemmän väkeä. Että arvatenkin päivien myynti olisi voinut olla parempi.

Pääsiäismyyjäisistä jäi kuitenkin hyvä fiilis ja projektina se onnistui erittäin hyvin!

Pääsiäismyyjäiset Teurastamolla paketissa ja rusetti päällä***

Henni & Anette: myimme myyjäisissä lettuja, karjalanpiirakoita, mehua ja kahvia. Letut menivät yllättävän hyvin kaupaksi. Saimmekin kasaan enemmän myyntiä kuin mitä olimme ennakoineet.

Tapahtuma oli positiivinen yllätys: oli kivaa, myyntimme oli hyvä – ja olimme itse saaneet vastata järjestelyistä.

***

Krista, Laura & Taru: sunnuntaina kävi enemmän asiakkaita lauantaihin nähden. Saimme myytyä kahden päivän aikana 17 pääsiäiskoria. Se oli hyvä suoritus. Voitolle päästiin, sillä myynti ylitti kulut.

Myyjäiset oli todella hauska tapahtuma, tämmöisiä lisää!  Tekemällä oppiminen on pänttäämistä tehokkaampaa ja hauskempaa.

***

Pääsiäismyyjäiset Teurastamolla paketissa ja rusetti päälläNoora, Maire & Suvi: kokosimme ensitöiksemme teltat, laitoimme myyntipöytämme kuntoon. Sitten alkoi myynti.

Myyntipisteellämme kävi lapsia askartelemassa styroksisia pääsiäismunia. Oli kiva nähdä, miten lapset olivat iloisia ja tykkäsivät näpertää 🙂

Kokonaisuudessaan myyjäiset olivat kiva ja erilainen koulutehtävä.

***

Pääsiäismyyjäiset Teurastamolla paketissa ja rusetti päälläViviana, Julia & Irina: myimme pisteellämme arpoja. Niitä ostivat kaiken ikäiset, ja he kaikki pitivät arvan takaa paljastuneista yllätyksistä. Myyntihomma oli rentoa, mukavaa ja kivaa vaihtelua.

Myyjäisistä jäi positiivinen mieli, saimme hoidimme oman osuutemme hyvin ja aikataulussa.

***

Vielä pari sanaa Tarulta ja Kristalta

Viikolla valmisteltiin pääsiäismyyjäisiä. Harjoitelimme telttojen pystyttämistä ja jaoimme flaijereita.

Lauantaina tulimme Teurastamolle aamu kympiltä. Laitoimme kaiken valistamamme myynti- ja oheismateriaalit esille ja myyntipöydät kuntoon. Pidimme myyntipisteemme sisällä, koska ulkona satoi ja tuuli ”vaaka ja pystysuunnassa”.

Pääsiäismyyjäiset Teurastamolla paketissa ja rusetti päälläPäivä oli suht hiljainen, mutta sunnuntaina oli aika täyttä. Iltapäiväisessä tyynysodassa oli keliin nähden yllättävän paljon osallistujia. Sitä kautta saatiin myös asiakkaita myyjäisiin.

Sunnuntaina päivä alkoi Teurastamolle taas kello 10. Tällä kertaa laitoimme myyntipöydän ulos. Asiakkaita kävikin lauantaihin nähden enemmän, käytännössä kaikki meni, mitä oli myynnissä. Se oli mielestämme hyvä suoritus. Saimme omamme takaisin ja  myös vähän voittoa.

Ai, mielipiteemme pääsiäismyyjäisistä?

Näitä lisää! Se oli todella hauska tapahtuma! Oppiminenkin on hauskaa ja tekemällä oppii myös paljon paremmin.

P.S. Mainostin myyjäisiä myös omassa some-kanavassani. t: Krista #