Perho Liiketalousopisto mukaan EduComp-hankkeeseen

Perho Liiketalousopisto mukaan EduComp-hankkeeseen


Ammatillisen koulutuksen reformin ja Erasmus+ ohjelman tavoitteena on tukea ja mahdollistaa entistä pidempiä sekä useita tutkinnon osia sisältäviä opiskelijaliikkuvuuksia. Nämä teemat ovat johtotähtenä myös elokuussa 2019 starttaavassa Erasmus+ KA1 hankkeessa

EduComp

Koulutuksen ja yritysten kansainvälisen yhteistyön vahvistaminen liiketoiminnan ja matkailun aloilla

Muun muassa Hololens-laseja pilotoidaan EduComp-hankkeen kansainvälisissä opiskelija- että opettajavaihdoissa

How it works?

EduComp-hankkeen aikana (1.8.2019–31.7.2021) perustetaan työpaikalla tapahtuvaa liiketoiminnan ja matkailun alojen oppimista kehittävä ja tukeva yhteistyöverkosto.

Uuden OPSin tavoitteita täsmennetään kansainvälisessä ympäristössä, missä myös varmistetaan näyttöjen antamisen mahdollisuus ja niiden hyvä laatu.

Lisäksi hankkeessa päivitetään opettajuutta tukevaa ammatillista osaamista ottamalla käyttöön uusia innovatiivisia ja innostavia työtapoja – hankkeen kansainvälisissä opiskelija- että opettajavaihdoissa pilotoidaan mm. Hololens-laseja >>

Hankkeen yrityspartnerit toimivat asiantuntijoina ja tuovat verkostoon tietoa työelämän tarpeista & työelämässä oppimispaikoista.

Kansainvälinen EduComp-tiimi

  • rahoittaja: OPH/Erasmus+ -ohjelma
  • opiskelijaliikkuvuudet: 40 / henkilöstön liikkuvuudet: 8
  • koordinaattori: Perho Liiketalousopisto
  • ulkomaiset partnerit: F&U International Academy (Espanja), South West College (Pohjois-Irlanti), Col·legi Badalonès (Espanja), Laventeli (Ranska), Scancoming Ltd (Iso-Britannia), Scancoming SPRL (Belgia), IES ISIDOR MACABICH (Espanja), EUROPROYECTOS ERASMUS PLUS SL (Espanja), Lycée boisjoly potier (Ranska, Reunion island) ja Light on the Path (Skotlanti)

Lisätiedot – Perho Liiketalousopisto mukaan EduComp-hankkeeseen

Johanna Mäesalu, kansainvälisen toiminnan päällikkö
050 380 5944
johanna.maesalu (at) perho.fi