Teemme yhdessä hyvää -tapahtuma

 

Perho Liiketalousopiston Perho PRO, Suomen Lähetysseura ja Uudenmaan TE-toimisto tarjoavat mahdollisuuden tehdä hyvää ja ostaa joulunajan herkkuja Kauneimpien Joululaulujen siivittämänä kirkkojen edustalla Helsingissä, Vantaalla ja Espoosssa. Myynnistä saatava tuotto lahjoitetaan Suomen Lähetysseuran kautta kehitysmaiden lapsille.

Opiskelijoiden valmistamat jouluherkut saatavilla

• tiistaina 18.12.2018 klo 18.00-22.00 Kallion kirkon edusta, Itäinen Papinkatu 2, Helsinki (laulutilaisuus kirkossa klo 20-21.30)
• keskiviikkona 19.12.2018 klo 17.00-21.00 Myyrmäen kirkon edusta, Uomatie 1, Vantaa (laulutilaisuus kirkossa klo 19-20)
• torstaina 20.12.2018 klo 17.00-20.00 Olarin kirkon edusta, Olarinluoma 4, Espoo (laulutilaisuus kirkossa klo 18-19)

Paletilla suolaista ja makeaa

Perus 5 €

Quiche Alsaciennea
Omena-hedelmäkakkua
Piparkakkucookie
Kanelivaahtokarkki
Mustaherukkamarmeladi

Vegaaninen 5 €

Kurpitsapiirakkaa
Kakkua
Cookie
Kanelimarenki
Mustaherukkamarmeladi

Kuuma juoma 2 €

Perinteinen glögi
Omena-kurpitsaglögi


Lahjoituksia kehitysmaiden lapsille

Kauneimmissa Joululauluissa kerätään lahjoituksia kehitysmaiden lapsille. Keräystuotto käytetään heikoimmassa asemassa olevien lasten koulutuksen, terveydenhoidon ja suojelun tukemiseen 15 eri maassa. Kauneimpia Joululauluja lauletaan pitkin joulukuuta kirkoissa, kauppakeskuksissa ja kuppiloissa 46. kerran.

Kauneimmat Joululaulut-tapahtumat >>

#kauneimmatjoululaulut #suomenlähetysseura #perholainen #perhopro

Kokin intensiivikoulutus menee ravintola-alan ytimeen

Koulutuksen aikana tutustumme muun muassa ruokahävikin vähentämiseen sekä luomu- ja vegaaniruokien valmistukseen. Kävimme Green City Farmin pellolla katsastamassa millaisia raaka-aineita peltomme antaa käsiteltäväksemme lokakuussa.

Tapahtumassa Perho PROn kokin intensiivikoulutuksen opiskelijat pääsevät osaksi pienimuotoista yritystoimintaa ja tutustuvat tapahtuman järjestämisen vaiheisiin leivonnasta myyntiin. Neljän kuukauden mittainen koulutus on työvoimakoulutuksena järjestettävää monimuotokoulutusta, jonka tavoitteena on antaa opiskelijoille valmiudet kokin ammatissa työskentelemiseen sekä ravintola- ja catering-alan perustutkinnon kahden tutkinnon osan suorittaminen. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston kanssa.

Lisätiedot

Perho PRO
Sami Rantanen, koulutusasiantuntija
040 595 9644
sami.rantanen (at) perho.fi
Kokkikoulu Perho PRO ja kokkien koulutus