Perho PRO yhteistyössä TE-palveluiden kanssa

Omalle alalle pääseminen ei ole aina helppoa, mutta me teemme sen sinulle helpommaksi.

Meillä on sinulle koulutus!

Perho PRO yhteistyössä TE-palveluiden kanssa

Meillä on sinulle koulutus!

Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä (tutkinnon osa)

nro 687562

Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä -koulutus (4.11.2019–1.3.2020) on suunnattu ensisijaisesti ilman ammatillista koulutusta oleville vähintään 18-vuotiaille työttömille ja työttömyysuhan alaisille, jotka haluavat työskennellä kokin tehtävissä.

Koulutuksen toissijaisena kohderyhmänä ovat uudelle alalle suuntaavat työttömät ja työttömyysuhan alaiset ammatinvaihtajat.

Hakijoilta edellytetään vahvaa motivaatiota kokin työhön, kiinnostusta palvelualalla työskentelemiseen, keittiötyöskentelyyn soveltuvaa terveyttä, valmiutta käsitellä ja maistaa kaikkia ruoanvalmistamisessa käytettäviä raaka-aineita, valmiutta ajoittain nopeatempoiseen vuorotyöhön sekä riittävää suomen kielen taitoa. Koulutus toteutetaan suomen kielellä.

Haku päättynyt!


Opastuspalvelujen ammattitutkinto, matkaopas

nro 687560

Opastuspalvelujen ammattitutkinto, matkaopas -koulutus on suunnattu ensisijaisesti ilman ammatillista koulutusta oleville vähintään 18-vuotiaille työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille.

Toissijaisena kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhan alaiset alalle suuntaavat ammatinvaihtajat.

Koulutuksen tavoitteena on hankkia valmiudet työskennellä matkaoppaan tehtävissä kansainvälisten ryhmien parissa pääkaupunkiseudulla, satamissa ja lentokentällä.

Haku päättynyt!


Baarityössä toimiminen (tutkinnon osa)

nro 687575

Baarityössä toimiminen -koulutus (30.9.–13.12.2019) on suunnattu ensisijaisesti ilman ammatillista koulutusta oleville vähintään 18-vuotiaille työttömille ja työttömyysuhan alaisille, jotka haluavat työskennellä juomien myyntiin ja tarjoiluun liittyvissä tehtävissä anniskeluravintolan baarissa tai salissa.

Koulutuksen toissijaisena kohderyhmänä ovat uudelle alalle suuntaavat työttömät ja työttömyysuhan alaiset ammatinvaihtajat.

Hakijoilta edellytetään vahvaa motivaatiota ja asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä, ravintolatyöhön soveltuvaa terveyttä, valmiutta ajoittain nopeatempoiseen ilta- ja viikonlopputyöhön sekä riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Haku päättynyt!

 

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of