Perholaisten alumnien ja urheilijaopiskelijoiden superviikonloppu

Viikonloppu toi mukanaan mitalisadetta ja upeaa menestystä perholaisille alumneille ja urheilijaopiskelijoille.

Euroopan mestari, perholainen alumni Topi Raitanen

Esteiden EM-mestaruus

Perjantai-iltana alumnimme Topi Raitanen voitti 3 000 metrin esteiden Euroopan mestaruuden Münchenissä. Topi on valmistunut Perho Liiketalousopistosta keväällä 2020 merkonomiksi yo-pohjaiselta liiketoiminnan opinnot ja huippu-urheilun yhdistävältä Urhea-linjalta.

Lue Topin alumnitarina:

Alle 18-vuotiaiden EM-kilpailussa hypyssä kultaa

Sunnuntaina Perho Liiketalousopistossa opiskeleva telinevoimistelija Joona Reiman voitti alle 18-vuotiaiden EM-kisoissa hypyssä kultaa. Mitali on kaikkien aikojen ensimmäinen juniorikisoissa Suomelle. Joona on opiskellut Tampereella kaksi vuotta liiketoimintaa ja siirtyi elokuussa viimeiseksi vuodeksi Perho Liiketalousopistoon viimeistelemään opintonsa. Hän muuttaa Urhea-kotiin ja treenaa Urhea-kampuksella, Mäkelänrinteessä telinevoimistelun maajoukkueen kanssa.

Alle 20-vuotiaiden miesten jääkiekon MM-finaalissa hopeaa

Urheiluviikonloppu jatkui vielä sunnuntaiyönä, jolloin pelattiin huippujännittävä jääkiekon alle 20-vuotiaiden miesten MM-finaali Nuorten Leijonien ja Kanadan välillä. Loppuottelu ratkesi vasta jatkoerässä Kanadalle maalein 2–3. MM-kisojen hopeajoukkueessa oli niin perholaisia alumneja, Samuel Helenius, nykyisiä opiskelijoita, Roni Karvinen, kuin Perhosta Yhdysvaltoihin lukioon ja edelleen yliopistoon opiskelemaan lähteneitä, Joel Määttä. Samuel on tehnyt sopimuksen Los Angeles Kingsin kanssa ja pelaa tällä hetkellä AHL:ssä Ontario Reignissä. Roni aloittaa nyt SaiPassa neljännen kautensa. Joel on Edmonton Oilersin varaus ja pelaa tällä hetkellä yliopistosarjaa Yhdysvalloissa.

LISÄTIEDOT – PERHOLAISTEN ALUMNIEN JA URHEILIJOIDEN SUPERVIIKONLOPPU

Lars Eriksson, tiimi- ja kehittämisvastaava
0400 529 016
lars.eriksson (at) perho.fi

Tuuli Merikoski, asiantuntija
0400 711 728
tuuli.merikoski (at) perho.fi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments