Perhon hunaja valtakunnalliseen Suomen Mehiläishoitajain Liiton kilpailuun


Stadin Tarhaajat ja Hunajafrendit ry valitsi 26 näytteen joukosta Perhon hunajan parhaaksi hunajaksi.  Makea hunajamme edustaa yhdistystä Suomen Mehiläishoitajain Liiton järjestämässä valtakunnallisessa kilpailun sarjassa ”paikallisyhdistysten paras hunaja” Porissa lokakuussa 2019.

Hunajien maistelu ja suljettu lippuäänestys toteutettiin yhdistyksen neljänkymmenen jäsenen voimin Perho Liiketalousopistossa ti 10.9.

Perhon hunajaa omista pesistä

Perho Liiketalousopiston Töölön kampuksen koulutalon katolla sijaitsee kaksi mehiläispesää ja toiset kaksi Malmin kampuksella Green City Farmilla. Pesien asukkaat keräävät raaka-aineita terveelliseen eliksiiriinsä kaupungin puistoista, Green City Farmin lähialueilta, asukkaiden pihoilta ja parvekkeilta.

Onnittelut perholaisille ja ennen kaikkea Perhon  pörriäisille!

Lisätiedot

Merja-Riitta Laurila, mehiläistarhaaja
Mesila & Isa Ay
040 511 2052
merjis52 (at) gmail.com

Jarmo Åke, koulutusteknologian kehittämispäällikkö, lehtori
040 147 8552
jarmo.ake (at) perho.fi


Stadin Tarhaajat ja Hunajafrendit ry on helsinkiläinen mehiläishoitajien yhdistys, jonka tehtävänä on edistää mehiläistarhauksen ammattilaisten, -harrastajien ja hunajanystävien mehiläisalan tuntemusta ja ammattitaitoa. Yhdistys on yksi Suomen Suomen mehiläishoitajain liiton paikallisyhdistys.