Perhon Pääsiäismyyjäiset & kumppanit

Perhon Pääsiäismyyjäiset & kumppanit

Son sitten tasaraha.

Perho Liiketalousopiston Pääsiäismyyjäisten >> valmisteluun on kuulunut paljon ja monipuolista istuttavaa ja juostavaa tehtävää ennen kuin tämä paketti oli valmis:

• ti 28.–to 30.3. klo 11–16 perholaista street foodia Ruokarekasta käsin
• pe 31.3. vapaapäivä!
• la 1.–su 2.4. perholaisten Pääsiäismyyjäiset + la myös tyynysota

Liiketalouden opiskelijat ovat markkinoineet tapahtumaa >> turuilla ja toreilla niin kuluttajille kuin yrityksillekin sekä myös tehneet tutustumisvierailuja Teurastamolalueen yrityksiin.

Tarjolla on ollut mielenkiintoista asiaa yritysten taustoista ja edustamista tuotteista – ja kahvit päälle.

Helsingin Kahvipaahtimo

Perhon Pääsiäismyyjäiset & kumppanitYritysvierailulla Teurastamolla sijaitsevassa Helsingin Kahvipaahtimossa juttelimme myyntipäällikkö Ari Luostarisen kanssa itse yrityksestä sekä tietysti Pääsiäismyyjäisistämme >>

Helsingin Kahvipaahtimo >> on perustettu 2011. Aluksi paahtimo oli vain autotallin kokoinen ja niin sanottu ”mies ja pakettiauto” -yritys. Toiminnan kasvaessa ja laajetessa he muuttivat nykyisiin tiloihin. Kahvipaahtimossa paahdetaan ja jauhetaan kahvipavut itse. Myyntiin menee kahvipapuja ja valmiiksi jauhettua kahvia. Suosituin kahvi on keskitumma paahto, Blend No. 3.

Helsingin Kahvipaahtimolla on oma kahvila Päijänteentiellä Teurastamon lähellä.  Saimme yritysvierailulla maistaa uutuuskahvia. Ja hyvää oli. Todella aromikasta 🙂

Saamme Helsingin Kahvipaahtimon kahvia 50–100 pakettia myyntituotteiksi Pääsiäismyyjäisiimme. Ari lupasi jauhattaa meille myyntiin spesiaalin ”pääsisäiserän” Arabica-kahvia!

Perhon Pääsiäismyyjäiset & kumppanitB–Smokery

B-Smokery >> on Kalastaman pieni BBQ-ravintola, joka savustaa lähes kaiken tarjoamansa ruoan. Esimerkiksi lihoja sauvustetaan 6–12 tuntia Southern Pride-savustimessa ja kerralla vain yhden päivän tarpeisiin. Siksi kiireisinä päivinä jokin yksittäinen tuote saattaa loppua kesken.

Veimme B-Smokery’in mainosjulisteen sekä pinon flaijereita, joita ravintola on luvannut jakaa asiakkailleen. Ravintola on mainostanut Pääsiäismyyjäisiämme myös omilla FB-sivuillaan.

Perhon Pääsiäismyyjäiset & kumppanitJädelino

Jädelinoon >>  sopimallamme yritysvierailulla saimme ”kylmää ja makeaa” sisältäneen tietoiskun tuotteista, jonka lisäksi tutustuimme myymälään.

Teurastamolla toimiva Jädelino valmistaa ja myy italialaistyylistä artesaanijäätelöä, jonka valmistukseen käytetään pääosin suomalaisia tuotteita. Sorbetteihin käytettävät mansikat tulevat Suonenjoelta ja mustikat sekä puolukat on poimittu Kainuun ja Pohjois-Karjalan metsistä.

Valikoimassa on maidottomia ja laktoosittomia makuja, jotka sopivat myös vegaaneille. Herkullisen jäätelön lisäksi Jädelinossa voi nauttia myös virvokkeita ja erikoiskahvia. Kahvi on paahdettu suomalaisessa Cafetoria roastery -paahtimossa >> ja sillä on sekä luomu- että reilun kaupan sertifikaatti. Espresso on samassa rakennuksessa sijaitsevan Helsingin Kahvipaahtimon paahtamaa.

Kestävä kehitys on Jädelinossa sydämen asia!

P.S. Myös Jädelino on mainostanut Pääsiäismyyjäisiämme omilla FB-sivuillaan.

Perhon Pääsiäismyyjäiset & kumppanitKirjaverstas

Teurastamolle on avattu kulttuurille ja kirjallisuudelle pyhitetty Kirjaverstas >>, joka tuo alueelle uutta iloista kulttuuritoimintaa. Tarjolla on joka viikko tiistaista lauantaihin kirjallisuuteen, kuvitukseen ja sarjakuvaan liittyviä tapahtumia ja koulutusta sekä kirjakauppatoimintaa.

Pääsiäismyyjäisten lauantaina 1.4. ovat kaikenikäiset tervetulleita Kirjaverstaaseen kuuntelemaan satuja ja tarinoita 😮

Perhon Pääsiäismyyjäiset >>