MATKAPALVELUJEN MYYNTI

Matka-asiantuntija, matkailualan perustutkinto

Muutokset 1.8.2018:

• Matkailuvirkailija muuttuu matka-asiatuntijaksi
• Matkailupalvelujen myynnin ja tietopalvelujen osaamisalasta matkapalvelujen myynnin osaamisala

Peruskoulu-/lukio- tai muu koulutus ja/tai työelämässä hankittu alan osaaminen pohjalla suoritettavissa matkailupalvelujen myynti -osaamisalan matka-asiantuntijan opinnoissa perehtymisalueita ovat mm. matkailualan asiakaspalvelu ja matkailupalvelujen myynti. Valinnaisina tutkinnonosina ovat mm. matkailualan varausjärjestelmien käyttö, matkailupalvelujen tuotteistaminen, markkinointiviestintä, Service Guide ja opastuspalvelut. Opiskelu tapahtuu pääosin Malmin kampuksella.

Perho Liiketalousopistossa on mahdollisuus suorittaa myös Amadeus System Certification Test for Travel School Students -sertifiointikoe osana perustutkintoa.

Matkailuala | Jatkuva haku koko ajan & yhteishaku

Tutkinto: Matkailualan perustutkinto
Tutkintonimike: Matka-asiantuntija
Osaamisala:
Matkapalvelujen myynti
Pohjakoulutus:
Peruskoulu- tai lukio-/muu tutkinto ja/tai työelämäkokemus. Peruskoulupohjaiset matkailualan opinnot sisältävät lukio-opintoja.
Koulutuksen laajuus:
180 osaamispistettä
Suunniteltu kesto: enintään 3 vuotta. Mahdollinen aiemmin hankimasi osaaminen (lukio/muu tutkinto ja/tai työkokemus) lyhentää opintojesi pituutta. Esim. lukion päättötodistuksesta osaamista tunnustetaan 57 osp:ttä, jolloin opintojen kesto on enintään 2 vuotta.
Opintojen muoto:
Päivä-/monimuotoinen, työpaikalla oppiminen koulutus- tai oppisopimuksella
Työssäoppiminen: 
Suomessa tai ulkomailla
Opetuskieli:
Suomi
Kampus: 
Opintoja voi suorittaa sekä Malmin että Töölön kampuksella
Hakeminen: Yhteishaku ja jatkuva haku @ Opintopolku.fi >>

Opiskelijavalinnat tehdään matkailualan perustutkintoon ja opinnot voi suorittaa myös yhdistelmätutkintona (perustutkinto ja yo) >>

Ammatissa

Matka-asiantuntijan työtehtäviä ovat mm. erilaisten koti- ja ulkomaan matkailukokonaisuuksien sekä valmismatkojen ja oheispalvelujen suunnittelu, esittely, myynti ja asiakasvaraukset sekä matka- ja kuljetuspalvelujen sekä matkailun informaatio-, neuvonta- ja myyntitehtävät.

Yhteishaku & jatkuva haku @ Opintopolku.fi

Jos olet juuri päättänyt tai päättämässä peruskoulun, hae matkailualan perustutkintoon (matka-asiantuntija) yhteishaussa.

Voit hakea matkailualan perustutkintoon (matka-asiantuntija) jatkuvassa haussa lukion tai muiden opintojen jälkeen ja/tai jos sinulla on alan työkokemusta.

Seuraava opintojen aloitus: elokuu 2018 ja/tai henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Lisätiedot

hakutoimisto (at) perho.fi
09 350 9210

Satu Sandman, koulutusalajohtaja, matkailuala
040 775 3266
satu.sandman (at) perho.fi

Matkailualan perustutkinto >>

Tule siksi, mikä haluat olla.